ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ο «εχθρός» του ΣΥΡΙΖΑ εντός του ΣΥΡΙΖΑ

Ο «εχθρός» του ΣΥΡΙΖΑ εντός του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πιο επικίνδυνος εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ και αυτός που μπορεί να τον κάνει να χάσει τις εκλογές είναι ο... ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν γίνεται κάθε μέρα οι σύντροφοι Τόλιος, Μπαλάφας, Λαφαζάνης, Μητρόπουλος και διάφορα άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με τις «επαναστατικές» δηλώσεις τους να στρώνουν το χαλί σε όλους αυτούς –ντόπιους και ξένους- που θέλουν να τρομάξουν τον Έλληνα ψηφοφόρο, ότι ΣΥΡΙΖΑ ίσον έξοδος από το ευρώ, καταστροφή και αλβανοποίηση της ελληνικής ζωής.

Αν δεν τους «μαζέψει» όλους αυτούς τους «πολύ σκληρούς και πούρους επαναστάτες της Αριστεράς» ο Αλέξης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία ελπίδα να πάρει μαζί του και τη μεσαία τάξη των Ελλήνων.

Ο σύντροφος Τόλιος που λέει ότι «και τι θα γίνει δηλαδή αν δεν πληρώσουμε τόκους και τοκοχρεολύσια στους δανειστές μας» ή άσχετος είναι ή μας κάνει πλάκα. Γιατί τώρα κάνουν πλάκα σε βάρος της Ελλάδας με τις δηλώσεις Τόλιου διάφορα δημοσιογραφικά κοράκια των ΜΜΕ του εξωτερικού, που προβάλλουν τις δηλώσεις Τόλιου σαν την κυρίαρχη πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των δανειστών μας.

Και βέβαια προβλέπουν ότι με αυτή την ελληνική στάση, Ευρώπη και Αμερική θα τσακίσουν τη λιλιπούτεια Ελλάδα, που θα τολμήσει να μην πληρώσει τόκους και τοκοχρεολύσια στους δανειστές της.

Ο Λαφαζάνης επιμένει ότι θα δράσει μονομερώς η Ελλάδα στο θέμα των μνημονίων. Ο φίλος μου ο Μπαλάφας το πάει πιο μακριά, με πιο σκληρές δηλώσεις και μ' αυτά τα ακραία άντε τώρα να πειστεί ο μικρομεσαίος ψηφοφόρος να μην φοβηθεί και να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Ή με αυτές τις ανόητες δηλώσεις, άντε μεθαύριο να πάει να διαπραγματευτεί ο Τσίπρας το χρέος μας σε Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη. Ούτε την πόρτα δεν θα του ανοίξουν.

Αυτό το αλαλούμ, πάντως, δηλώσεων, τοποθετήσεων και προτάσεων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο αντιμετώπισης του ελληνικού χρέους, μοιάζει με μία λίμα που κάθε μέρα που περνάει λιμάρει σιγά-σιγά και υπόγεια τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης του Γενάρη.
«Μαζέψτε» τους πριν είναι πολύ, πολύ αργά.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr




Σχετικές ειδήσεις