ΠΑΙΔΙ

Έλεος! Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η φρίκη στην Κίνα!

Έλεος! Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η φρίκη στην Κίνα!

Και όμως, δεν είναι αστείο, αλλά πραγματικότητα. Η νέα μόδα στην Κίνα είναι να κυκλοφορείς, έχοντας για μπρελόκ συσκευασίες με αληθινά και ζωντανά ζωάκια.

Οι τραγικοί εφευρέτες υποστηρίζουν ότι τα ζωάκια μπορούν να ζήσουν μέχρι και δύο μήνες μέσα σε ένα «ουδέτερο» περιβάλλον όπως λένε, στην πραγματικότητα όμως πεθαίνουν μέσα σε λίγες μέρες εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου.

Τα ζωάκια βρίσκονται μέσα σε πλαστικές κλεισμένες αεροστεγώς σακούλες και όπως λένε εκτός του ότι είναι μπρελόκ για τα κλειδιά, θεωρούνται και γούρια. Μάλιστα το νερό μέσα στο οποίο «φυτοζωούν» τα νεροχελωνάκια, οι σαλαμάνδρες ή τα χρυσόψαρα, πολλές φορές είναι χρωματισμένο. Αυτοί που τα πουλάνε λένε πως το νερό περιέχει διάφορα θρεπτικά συστατικά για να κρατάνε το ζώο ασφαλές και ζωντανό για μήνες.

Το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι με 1,5 δολάριο μπορεί να αγοράσει ο καθένας το δικό του κατοικίδιο – μπρελόκ. Μάλιστα αρκετοί είναι οι φιλόζωοι που αγοράζουν τέτοια μπρελόκ μόνο και μόνο για να ελευθερώσουν τα ζώα.

Μετά τις απάνθρωπες σφαγές των σκύλων που προορίζονται για... κινέζικο γεύμα, και αφού τα ζώα στοιβάζονται σε κλουβιά μέχρι να τα θανατώσουν με αισχρό και επίπονο τρόπο, άλλη μία ιστορία ντροπής και αποτροπιασμού προστίθεται στη λίστα των εγκλημάτων που διαπράττονται καθημερινά στην Κίνα.

Αν θέλετε κι εσείς να υπογράψετε για να σταματήσει αυτό το έγκλημα σε βάρος των ζώων, μπορείτε να το κάνετε εδώ!

Δείτε το αισχρό βίντεο με μικροπωλητή σε λαϊκή αγορά στην Κίνα, να πουλάει την... «πραμάτεια» του!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ.

Επίσης μπορείτε να με βρείτε στο φυσικό μου περιβάλλον.

Καλή σας μέρα!