ΠΑΙΔΙ

«Χρόνια πολλά Κόλιν!»

«Χρόνια πολλά Κόλιν!»

Αυτή είναι η συγκινητική ιστορία ενός παιδιού που δεν είχε φίλους και της μητέρας του που κατάφερε κάτι μοναδικό για να το δει χαρούμενο κι ευτυχισμένο!

Το 10χρονο αγοράκι , το οποίο διαγνώστηκε με σύνδρομο Asperger, (sensory processing disorder) δυσκολεύεται πολύ να κάνει φίλους.

Έτσι όταν η μητέρα του τον ρώτησε αν θέλει να κάνουν πάρτι για τα γενέθλιά του σοκαρίστηκε όταν της είπε ότι δεν έχει κάποιον να καλέσει καθώς δεν έχει φίλους...

Ήθελε να τον βοηθήσει και έτσι σκέφτηκε να κάνει το εξής: Δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook όπου δημοσιοποίησε το παρακάτω μήνυμα:

«Είμαι η μητέρα του Κόλιν. Δημιούργησα αυτή τη σελίδα για τον υπέροχο και μοναδικό γιο μου ο οποίος θα κλείσει τα 11! Εξαιτίας ενός συνδρόμου από το οποίο πάσχει, δεν είναι αρκετά κοινωνικός και του είναι δύσκολο να έχει φίλους. Κάποιες φορές η συμπεριφορά του είναι περίεργη για τους άλλους και έτσι κάποια παιδιά δε θέλουν να τον κάνουν παρέα. Όταν τον ρώτησα αν θέλει να κάνουμε πάρτι για τα γενέθλιά του μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν έχει φίλους για να καλέσει.

Στο σχολείο τρώει μόνος του μέσα σε κάποιο γραφείο γιατί κανένας δεν τον αφήνει να καθίσει μαζί του και από το να πιέσει κάποιον να καθίσουν μαζί , εφόσον δεν το θέλει, προτιμά να κάθεται μόνος του.

Έτσι σκέφτηκα να δημιουργήσω αυτή τη σελίδα, να του στείλω θετικές σκέψεις, να τον ενθαρρύνω όσο μπορώ και να του πω ότι αυτό θα είναι το καλύτερο πάρτι γενεθλίων που είχε ποτέ…

Παρακαλώ βοηθήστε με να κάνω την ημέρα αυτή πραγματικά ξεχωριστή για τον γιο μου!».

Χιλιάδες χρήστες διάβασαν το μήνυμα της μητέρας και έστειλαν περίπου 40 χιλιάδες γράμματα με ευχές. Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν για τα γενέθλιά του διάφοροι χρήστες από όλο τον κόσμο!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!