FUN TIME

Ερωτικό τρίγωνο ζητά... σκύλο από αγγελία

Ερωτικό τρίγωνο ζητά... σκύλο από αγγελία

Δεν τους έφθαναν οι τρεις τους... ήθελαν και τέταρτο στα ερωτικά τους παιχνίδια! Και μάλιστα, όχι κανέναν καυτό εραστή... αλλά ένα χαριτωμένο τετράποδο!

Η είδηση αυτή δεν αποτελεί σενάριο πορνό ταινίας... αλλά ένα πραγματικό γεγονός που εκτυλίχθηκε στην Αριζόνα. Μάλιστα, από το κρεβάτι δεν έλειψαν οι... χειροπέδες, με τις οποίες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς!

Ο λόγος για ένα παντρεμένο ζευγάρι και τον εραστή της γυναίκας, οι οποίοι μοιράζονταν και οι τρεις μαζί τις ερωτικές τους φαντασιώσεις! Ωστόσο, φαίνεται πως στο παιχνίδι ήθελαν να βάλουν και ένα σκύλο. Έτσι, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας της περιοχής Μαρικόπα στην Αριζόνα, ο αεροσυνοδός Σέιν Γουόκερ, η φωτογράφος Σάρα Ντάε Γουόκερ και ο πωλητής αυτοκινήτων Ρόμπερτ Όκερ, έψαχναν μέσω μίας ιστοσελίδας με μικρές αγγελίες ένα σκύλο για να κάνει σεξ αρχικά με την 34χρονη γυναίκα. Όμως φαίνεται πως η ιδέα «ξεσήκωσε» τους δύο άνδρες, οι οποίοι συμμετείχαν στο ερωτικό όργιο, με πρωταγωνιστές τους τρεις τους.

Και αν νομίζετε πως η παράξενη αυτή είδηση σταματάει εδώ, μάλλον κάνετε λάθος, καθώς η συνέχεια αναμένεται περισσότερο πικάντικη!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ιδιοκτήτης σκύλου που απάντησε στο καυτό αυτό κάλεσμα ζήτησε να συμμετέχει και ο ίδιος στο όργιο! Μάλιστα, ζητούσε αντάλλαγμα να τους κάνει καλύτερη τιμή στην ενοικίαση ζώου.

Όπως υποστήριξε το ζευγάρι στην ομολογία του ο γάμος τους είναι «ανοιχτός» επιτρέποντας σε «επισκέπτες» τους να συμμετέχουν στις ερωτικές τους φαντασιώσεις. Ο Όκερ εδώ και ένα μήνα είναι «στενός» φίλος του ζευγαριού...

Τους «τσάκωσαν» από την αγγελία

Το σχέδιό τους «ναυάγησε» πριν καν ολοκληρωθεί, καθώς για κακή τους τύχη αντί για κάποιον ιδιοκτήτη σκύλου, στην αγγελία «απάντησαν» οι αστυνομικοί, οι οποίοι τους συνέλαβαν. Σε βάρος των τριών συλληφθέντων εκκρεμούν κατηγορίες για επικείμενη κτηνοβασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κτηνοβασία στην Πολιτεία της Αριζόνα θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Ποιος ξέρει... μπορεί να βρεθούν και πάλι μαζί στη φυλακή και να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις... πίσω από τα κάγκελα!