FUN TIME

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Τσιτσιολίνα!

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Τσιτσιολίνα!

Τον δρόμο που χάραξε η Ιλόνα Στάλερ –κατά κόσμο Τσιτσιολίνα- προσπαθούν να ακολουθήσουν τρεις πορνοστάρ στην γειτονική Ιταλία.

Ο λόγος για τις Λουάνα Μπόρτζια, Αμάντα Φοξ και Μίλι Ντ' Αμπράτσιο οι οποίες ανακοίνωσαν πως θα θέσουν υποψηφιότητα προκειμένου να διεκδικήσουν την Δημαρχία σε δύο πόλεις του Ιταλικού Νότου.

Οι δύο πρώτες θα διεκδικήσουν την Δημαρχία στην Ταράντα, ενώ η Τρίτη πορνοστάρ της παρέας, θα «κατέβει» στα ψηφοδέλτια της Τόρε ντελ Γρέκο.

Μάλιστα, η Αμάντα Φοξ έχει ήδη προαναγγείλει τα σχέδιά της για την ανάπλαση της πόλης. Σε αυτά περιλαμβάνεται η δημιουργία ξενοδοχείων, καζίνο, εστιατορίων και μπαρ. Όμως το πραγματικά δελεαστικό κίνητρο για τους Ιταλούς ψηφοφόρους, είναι η αναγγελία της Αμάντα να διοργανώνει μια φορά το χρόνο στην πόλη, μια διεθνή γιορτή του σεξ.

Έτσι, μετά την Τσιτσιολίνα, η οποία για πέντε χρόνια διατέλεσε βουλευτής, τη σκυτάλη παίρνουν άλλες τρεις «καυτές» παρουσίες οι οποίες υπόσχονται να γεμίσουν με «πικάντικες» ιστορίες την πολιτική σκηνή της Ιταλίας.

milly

20120123_luana_borgia_1