FUN TIME

Το Facebook της χάρισε χρόνια!

Το Facebook της χάρισε χρόνια!

Το διαδίκτυο... χρόνια δεν κοιτά και έτσι η Marguerite Joseph αποφάσισε στα 104, να δημιουργήσει δικό της λογαριασμό στο Facebook.

Θέλοντας να είναι τυπική απέναντι στους διαδικτυακούς της φίλους συμπλήρωσε όλα τα προσωπικά στοιχεία, ακόμη και την ηλικία της! Στην καταχώρηση του έτους, δηλαδή το 1908, η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης τα... βρήκε σκούρα. Η ένδειξη που εμφανίσθηκε στην οθόνη του υπολογιστή ήταν «unknown error» (άγνωστο λάθος). Παρ' όλα αυτά, η εγγραφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και στα στοιχεία του προφίλ της, η υπεραιωνόβια Marguerite «δείχνει» αρκετά χρόνια νεότερη.

Η εγγονή της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Daily Mail, προσπάθησε αρκετές φορές να αλλάξει την ημερομηνία, όμως το σύστημα δεν «αναγνωρίζει» έτος που ξεπερνάει τα 99 χρόνια και η γιαγιά της φαίνεται στους φίλους που έκανε μέσω διαδικτύου, ότι γεννήθηκε το 1928.

Πάντως, εκπρόσωπος του Facebook, με τον οποίο επικοινώνησε η βρετανική ιστοσελίδα, δήλωσε ότι οι τεχνικοί εργάζονται εντατικά προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.