Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Queen - We Will Rock You: Η νέα εκτέλεση του θρυλικού κομματιού που πρέπει οπωσδήποτε να ακούσεις

Newsbomb

Η μετεωρική άνοδος του διάσημου βρετανικού ροκ συγκροτήματος Queen κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 είναι ευρέως γνωστή. Από το λαμπρά φιλόδοξο ομότιτλο άλμπουμ τους με το οποίο έκαναν ντεμπούτο το 1973, έως το άλμπουμ “A Night At The Opera”, που τους ανέβασε στο πάνθεον των σούπερ σταρς το 1975 και πέρα απ΄αυτό , το μοναδικό αυτό γκρουπ χάραξε τη μουσική του διαδρομή ως μια από τις πιο εφευρετικές και χαρισματικές μπάντες της επικής δεκαετίας του ‘70.

Όμως υπάρχει και μια άλλη πλευρά στην πορεία των Queen που σε μεγάλο βαθμό έχει αγνοηθεί. Μεταξύ του Φεβρουαρίου 1973 και του Οκτώβριου 1977, η μπάντα ηχογράφησε έξι αποκλειστικές συναυλίες για το ραδιόφωνο του BBC. Ένα από τα 24 αυτά κομμάτια που ηχογραφήθηκαν σε αυτές τις συναυλίες είναι και μια μοναδική εκτέλεση του διάσημου πλέον μουσικού κομματιού “We Will Rock You” η οποία δεν είχε ποτέ έως σήμερα κυκλοφορήσει σε δίσκο.

Ακούστε την πιο «γκαζιάρικη» και γρήγορη εκτέλεση του τραγουδιού στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr και κατά πάσα πιθανότητα θα αισθανθείτε ότι το ακούτε για πρώτη φορά.