Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Στην εντατική ο διοικητής στρατονομίας της Ρόδου(Pics&Vid)

Newsbomb

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου με βαριά τραύματα στο κεφάλι, ο διοικητής της στρατονομίας της Ρόδου.

Ο άτυχος Ανθυπολοχαγός, βρίσκονταν σε υπηρεσία, έξω από το στρατιωτικό όχημα επί της Ρόδου Λίνδου στην περιοχή Τσαΐρι.

Την ώρα εκείνη, από το σημείο, πέρασε τουριστικό λεωφορείο με κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Κατά τραγική σύμπτωση, άνοιξε η πόρτα αποθήκευσης αποσκευών (μπαγκαζιέρα) στο δεξί μέρος του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στο κεφάλι τον άτυχο στρατονόμο, ο οποίος και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Αμέσως διακομίσθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού αναφέρεται ότι: «την 11 Νοεμβρίου 2014, περί τις 10:45, στο 7ο χλμ. Ρόδου - Λίνδου, κατά τη διάρκεια εφαρμογής μέτρων ασφαλείας από προσωπικό της Στρατονομίας λόγω βλάβης σε στρατιωτικό όχημα που είχε ακινητοποιηθεί στο σημείο, τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα ο Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Γ.Κ. δυνάμεως της Στρατονομίας από διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο.

Ο τραυματίας διεκομίσθει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με διάγνωση κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή».

Πηγή: rodiaki.gr