Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σκηνές πορνό σε γνωστό ριάλιτι: Έκανε σεξ μπροστά στις κάμερες και δείτε πώς την τιμώρησαν! (videos)

Newsbomb

Μια στιγμή… αδυναμίας κατά την οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις ορμές της, ήταν αρκετή για τη «Μις Μεγάλη Βρετανία» να χάσει το στέμμα που είχε κερδίσει τον περασμένο Σεπτέμβριο!

Η χυμώδης και εντυπωσιακή Zara Holland συμμετείχε στο reality «Love Island», όπου κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου ενέδωσε στο ερωτικό κάλεσμα του συμπαίκτη της, Alex Bowen, και παραδόθηκε στο πάθος της στιγμής.

Το μετάνιωσε ωστόσο αργότερα όταν οι υπεύθυνοι των καλλιστείων τής πήραν πίσω τον τίτλο, δίνοντάς τον στην πρώτη επιλαχούσα, Deone Robertson!

«Μετά τις πρόσφατες πράξεις της στο show του ITV2, με βαθιά λύπη σάς ανακοινώνουμε ότι η Zara Holland δεν έχει πλέον τον τίτλο της "Μις Μεγάλη Βρετανία". Ως οργανισμός, δεν λάβαμε εύκολα αυτή την απόφαση. Είμαστε κοντά σε όλους τους νικητές και στεκόμαστε πάντα δίπλα τους. Ωστόσο υπό αυτές τις περιστάσεις, έπρεπε να λάβουμε τη συγκεκριμένη απόφαση. Από τις αντιδράσεις που δεχτήκαμε, δεν μπορούμε πλέον να παρουσιάζουμε τη Zara ως θετικό πρότυπο. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως όλοι κάνουν λάθη, αλλά η Zara ως πρέσβειρα του τίτλου της "Μις Μεγάλη Βρετανία" δεν έδειξε την απαιτούμενη υπευθυνότητα», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

zara2

Η 20χρονη πρωταγωνίστρια του ερωτικού βίντεο δεν μπορούσε παρά να δηλώνει απογοητευμένη από αυτήν την εξέλιξη, τονίζοντας πως αν γυρνούσε το χρόνο πίσω θα «έκλεινε» τα αυτιά στις ερωτικές Σειρήνες του 24χρονου οικοδόμου…

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι πριν από λίγες ημέρες σάλος προκλήθηκε και τις ακατάλληλες εικόνες σεξ που προβλήθηκαν σε επεισόδιο του «Big Brother», επίσης στη Βρετανία…