Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπαν μπροστά στις κάμερες Τσίπρας και Μητσοτάκης (vid)

Newsbomb

«Νομίζω ότι η εκλογή σου κλείνει κι έναν ηλικιακό κύκλο», ανέφερε, υποδεχόμενος σήμερα, Τρίτη (19/01/2016) στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «μένει να αποδειχθεί πως η νέα γενιά μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας καθαρής πολιτικής αντιπαράθεσης, με επιχειρήματα, με ιδέες και ταυτόχρονα και μιας ειλικρινούς ανταλλαγής πληροφοριών και ενημέρωσης για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι η παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνει και έναν κύκλο κακής παράδοσης μη επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο θεσμικούς παράγοντες του τόπου (σ.σ. εννοώντας την περίοδο που ο κ. Τσίπρας ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης).

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε πως σε ό,τι τον αφορά θα είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή, να παράσχει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλήρη ενημέρωση για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τη χώρα διότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι θεσμικός πυλώνας του πολιτικού συστήματος.