ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή

Στέφανος Κασσελάκης: Πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή

Ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων για τα 36 του χρόνια κάνει απόψε σε γνωστή ψαροταβέρνα στου Ψυρρή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε γενέθλια και έσβησε τούρτα στη Θήβα. Αφού πρώτα πέρασε την πύλη του στρατοπέδου του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα καθώς ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια που έλαβε μετά την ορκωμοσία του νωρίτερα σήμερα, επισκέφθηκε τοπική ταβέρνα όπου έσβησε τούρτα γενεθλίων με το νούμερο 35.

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έκανε και ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων για τα 36 του χρόνια σε γνωστή ψαροταβέρνα στου Ψυρρή.

Μετά το πέρας της άδειας ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαιώμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

«Ντροπή για το έθνος μας αυτό που συνέβη χθες στη Βουλή.Έχουμε μήνυμα και κίνημα, θα μείνετε όλοι έκθαμβοι και στις ευρωεκλογές και μετ», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στις τηλεοπτικές κάμερες.