ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Κόκκινο πανί» η Τζάκρη, με τον Κασσελάκη να τραγουδάει «απολύομαι και τρελαίνομαι»

«Κόκκινο πανί» η Τζάκρη, με τον Κασσελάκη να τραγουδάει «απολύομαι και τρελαίνομαι»

Έξω φρενών με Τζάκρη  -Viral το βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη να τραγουδάει «Απολύομαι». 

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών βουλευτών του κόμματος, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος γιορτάζει την απόλυσή του από τον στρατό και τα γενέθλια του.

Ενώ συζητούσαν στο παρασκήνιο για την κατάθεση αιτήματος έρευνας αναφορικά με τη διαρροή των ηχητικών από τις συνομιλίες των πρωταγωνιστών στην τραγωδία των Τεμπών, η κ. Τζάκρη δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Κυριακάτικης Απογευματινής.

Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να τους προλάβει, ενώ ήταν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ήταν έτοιμος να πάει στον Άρειο Πάγο, αλλά δεν του άναψαν το πράσινο φως οι πέριξ του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνεται.

Σε διαμετρικά διαφορετική ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του στη Θήβα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων για τα 36 του χρόνια σε γνωστή ψαροταβέρνα στου Ψυρρή, ενώ φαίνεται ότι συνέχισε σε άλλο μαγαζί όπου χόρεψε και τραγούδησε.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από dj φαίνεται ο Στέφανος Κασσελάκης να χορεύει στον ρυθμό του «Απολύομαι». Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια πήραν «φωτιά» με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι απολύθηκε στις 15 μέρες.