Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Θλίψη στην Ομογένεια- Ο Σάββας Μαούνης έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην Αστόρια

Θλίψη στην Ομογένεια- Ο Σάββας Μαούνης έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην Αστόρια

O ομογενής Σάββας Μαούνης βγήκε από τη Λέσχη των Συνταξιούχων στο Ντίτμαρς και περίμενε υπομονετικά στο φανάρι της συμβολής της 23ης Λεωφόρου και της 33ης Οδού στην Αστόρια για να περάσει απέναντι, προκειμένου να συναντήσει τους φίλους του στη Λέσχη του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί» της Νέας Υόρκης, χωρίς ποτέ του να φανταστεί το μοιραίο.

Την ώρα που ο 89χρονος περνούσε στη διάβαση πεζών τον χτύπησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα ένα αυτοκίνητο τύπου «1999 Ford Econoline», το οποίο εξερχόταν από τη 33η Οδό και έστριβε αριστερά για να συνεχίσει την πορεία νοτίως της 23ης Λεωφόρου.

Το μοιραίο, όπως αναφέρεται και στο αστυνομικό ανακοινωθέν, συνέβη στις 12:33 το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου και ο οδηγός παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος. Ο ομογενής υπέστη τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα και διακομίστηκε στο «Elmhurst General Hospital» στο Ελμχερστ το οποίο έχει ένα από τα καλύτερα Τραυματολογικά Κέντρα του Δήμου της Νέας Υόρκης.

Οι προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή απέβησαν άκαρπες και το Σάββατο ο Σάββας Μαούνης άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο προσκεφάλι του την μονάκριβη κόρη του Χριστίνα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, όπως διαβάζουμε στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης.

Σχετικές ειδήσεις