BOMBER

Κυριάκος Μητσοτάκης - Επιχείρηση: Τέλος στον διχασμό και αλλαγή ατζέντας

Κυριάκος Μητσοτάκης - Επιχείρηση: Τέλος στον διχασμό και αλλαγή ατζέντας

Η πόλωση και ο διχασμός δεν μπορούν και δεν πρέπει να συνεχιστούν, διότι οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς για την Δημοκρατία – Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί με κάθε τρόπο να αλλάξει την ατζέντα.

Ευτυχώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να αντιλαμβάνεται έγκαιρα ότι κάποια κέντρα επιχειρούν να οδηγήσουν τον δημόσιο διάλογο σε… εξωκοινοβουλευτική κατεύθυνση. Κάποια εξωθεσμικά παράκεντρα του περιθωρίου με πρόσχημα την αστυνομική βία, επιχειρούν να αναβιώσουν συνθήκες εμφυλίου από την δεκαετία του ’40 ή της επταετίας του γύψου. Κουκούλες, συμπαθούντες του Κουφοντίνα, οπαδοί, χούλιγκαν, παραβατικοί, ανθρώπινα δικαιώματα, τα βάζουν όλα σε ένα μίξερ με απώτερο στόχο να αυξηθεί δημοσκοπικά η εσωτερική συσπείρωση της άκρας Αριστεράς και να διογκωθεί το περίφημο κίνημα της πλατείας που αναπτύχθηκε την περίοδο των μνημονίων.

Προφανώς όλα αυτά γίνονται αντιληπτά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αρνείται να πέσει στην παγίδα και να παίξει αυτό το παιχνίδι του εθνικού διχασμού. Το διευκρίνισε και στο πρόσφατο τηλεοπτικό του μήνυμα μετά τα θλιβερά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μας γυρίσει πίσω…».

Το… παλιακό κίνημα της πλατείας στο οποίο αρκετοί ποντάρουν δεν μπορεί να έχει θέση σε μια χώρα που μάχεται εν μέσω πανδημίας για την υγειονομική επιβίωση του πληθυσμού, δεν μπορεί να έχει θέση σε μια Ελλάδα που οφείλει να σταθεί στα πόδια της και να ανατρέψει την σε βάρος της οικονομική ύφεση.

Το «Κίνημα των Αγανακτισμένων» δεν έδωσε καμία πολιτική λύση σε κανένα πρόβλημα της Πατρίδας μας. Πολύ σωστά λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν από λίγο σήμερα 11/03/2021 μια νέα δέσμη μέτρων για την τόνωση της οικονομίας, τα οποία όπως ανέφερε, θα ανακουφίσουν περισσότερες από 500.000 επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και εκατομμύρια εργαζόμενους.

Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης:

Μητσοτάκης: 6 νέα μέτρα για 500.000 επιχειρήσεις – «Χαρίζεται» έως 50% της επιστρεπτέας προκαταβολής

Ο Πρωθυπουργός οφείλει να προστατεύσει και να περιχαρακώσει οιαδήποτε προσπάθεια διασάλευσης της δημόσιας τάξης, αλλά και να αποτρέψει οιαδήποτε προσπάθεια πολιτικής αποσταθεροποίησης από δυνάμεις του περιθωρίου.

Προφανώς η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από μπαχαλάκηδες, όμως η πολιτική συγκυρία είναι καλή για να «ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι». Να μάθουμε επιτέλους ποιοι θεωρούν ότι βρίσκονται εντός Συνταγματικού τόξου και ποιοι τίθενται από μόνοι τους εκτός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο