ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Δύο νέες συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού - Αναζητούνται άλλοι δύο ύποπτοι

Νέα Σμύρνη: Δύο νέες συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού - Αναζητούνται άλλοι δύο ύποπτοι
INTIME

Σε δύο νέες συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη προχώρησαν άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Οι δύο επιχειρήσεις για συλλήψεις έγιναν σε δύο διαφορετικές περιοχές της Αττικής.

Κατά πληροφορίες του Newsbomb.gr και τα δύο άτομα στα οποία πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί είναι οπαδοί μεγάλων ομάδων επιβεβαιώνοντας την εικόνα για παρουσία οργανωμένων οπαδών στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Οι δύο συλληφθέντες είναι ηλικίας 22 και 23 ετών.

Ο ένας από τους δύο, κατά πληροφορίες, ανήκει σε ομάδα αντιεξουσιαστών με έντονη δράση και είχε προσαχθεί προσφάτως για επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Και οι δύο κατηγορούνται ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που πήραν μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συλλήψεων σε τέσερις για την υπόθεση.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και άλλα δύο άτομα τα οποία αναζητούνται.

Το απόγευμα της Τετάρτης (10.03) είχε συλληφθεί ο δράστης της επίθεσης κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνο-ιρακινό, 30 ετών.

Η σύλληψή του έγινε σε αποθήκη στη Μαγούλα Αττικής, όπου εργάζεται και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκεται για οπαδό μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας των Αθηνών, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η αστυνομία είχε φτάσει νωρίτερα σήμερα στην ταυτοποίηση του λεγόμενου «Ινδιάνου» (τον αποκαλούν έτσι από τον τρόπο που έδρασε), εκείνου που κλώτσησε και έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή.

Τα βίντεο είναι συγκλονιστικά:

Η πρώτη σύλληψη για την υπόθεση ήταν αυτή ενός 22χρονου ο οποίος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σχετικά με την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ομάδας Δράση στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο 22χρονος έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης. Το πορτοφόλι του έπεσε από την τσέπη και βρέθηκε από τους αστυνομικούς.

Αρκετές ώρες αργότερα ο 22χρονος προσήλθε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε την απώλεια του πορτοφολιού του, μέσα στο οποίο υπήρχε και η ταυτότητά του.

Εκεί οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις στον νεαρό, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για την επίθεση σε βάρος του άντρα της ομάδας Δράση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο