BOMBER

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες κ. Καλογρίτσα

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες κ. Καλογρίτσα

Το τι λέγεται και ακούγεται στην προανακριτική με τις καταθέσεις του Χρήστου Καλογρίτσα είναι άλλο πράγμα... 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις του «κόκκινου» εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την επιχείρηση απόκτησης «μιντιακού block» που φέρετε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του μεγαλοεργολάβου, να έστησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2016, μέσα από μια περίεργη και «θολή» διαδικασία αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Καλογρίτσας λέει ότι ο Παππάς είχε στήσει όλη αυτή τη μηχανή με τις άδειες προκειμένου να πάρει χρήματα από τους επιχειρηματίες και μετά να ξεπληρώσει τον Καλογρίτσα για τα δανεικά που έδινε... Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Διαβάστε τι απάντησε στη σχετική ερώτηση του Βασίλη Κεγκέρογλου...

«ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Εσείς θα βάζατε, όπως είπατε, το όνομα, το είχε καταθέσει ξανά, αλλά όπως μας είπατε βάλατε χρήματα και το θέμα είναι αν τα χρήματα αυτά που βάζατε θα ήταν ως μέτοχος ή για διευκόλυνση ταμειακή και άλλη προκειμένου να προχωρήσει το εγχείρημα;

Πρέπει να μας απαντήσετε, κύριε Καλογρίτσα, σε αυτά επειδή αναφερθήκατε και νομίζω ότι είπατε, καταθέσατε ότι βάλατε χρήματα, αν αυτά τα χρήματα ήταν αντί του κ. Παππά και εάν σας είχε υποσχεθεί ότι θα τα παίρνατε πίσω και με ποιο τρόπο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Ναι, τα χρήματα έμπαιναν αντί του κ. Παππά, όπως το ονομάσαμε και μόνο έτσι και βεβαίως τα χρήματα θα τα έπαιρνα πίσω από τη στιγμή που θα βρίσκονταν τα χρήματα τα οποία αυτοί θα έπρεπε να φροντίσουν να τα βρουν να τα βάλουν. Φιλικός δανεισμός ήταν, πάρτα και φέρτα, τίποτα άλλο σε αυτό το στυλ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Ο πραγματικός μέτοχος ήταν ο κ. Παππάς;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Ναι.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Ή λειτουργούσε για λογαριασμό της ομάδας ή ενδεχομένως και του κόμματος συνολικά; Εσάς τι σας είχε πει;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Εγώ ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ομάδα που σας είπα από την αρχή, θα δημιουργούσε ένα πακέτο μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία και θα διαχειριζόταν».

Ο Καλογρίτσας συνεχίζει και λέει ότι αυτός θα έβαζε τα λεφτά και το κανάλι στο τέλος θα το έπαιρνε ο Παππάς! Παράλληλα ισχυρίζεται ότι οι ΣΥΡΙΖαίοι τον έριξαν...

«Εγώ καταθέτω ότι το κανάλι το οποίο θα παίρναμε εμείς, στο όνομα του γιου μου, δεν ήταν κανάλι για μας. Ήταν το όνομά μας κι αυτό το κανάλι θα πήγαινε σε αυτόν που θα υποδείκνυε ο Παππάς στο τέλος», είπε χαρακτηριστικά ο Καλογρίτσας και πρόσθεσε:

«Μην σας πω ότι ενθυμούμαι ότι σε κάποιο γραφείο και σε κάποια διεύθυνση πήγανε να συντάξουν τέτοια χαρτιά, αλλά έγινε μέσα στο δικηγορικό γραφείο αυτό όπου τότε σ’ αυτή τη διαδικασία ήταν ο κ. Αρτεμίου, τώρα που τα θυμάμαι, σε κάποιο γραφείο δικηγορικό κι εκεί ακριβώς έγινε το «ρίξιμο» το τελικό το δικό μου. Γιατί με... ρίξανε».

Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή άδικο ο Καλογρίτσας. Ξέρω ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες στο τέλος!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 39χρονο που σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε τη 40χρονη φίλη του