BOMBER

Πανελλήνια οργή για «σκιτσογράφο» που προωθεί την παιδεραστία

Πανελλήνια οργή για «σκιτσογράφο» που προωθεί την παιδεραστία
Pixabay

Εδώ και μερικές ώρες έχει ξεσπάσει σάλος στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από την δημοσιοποίηση σκίτσων υποτιθέμενου «σκιτσογράφου», ο οποίος προωθεί εμφανώς τους βιασμούς παιδιών και την αιμομιξία.

Ο υποτιθέμενος καλλιτέχνης που ονομάζεται Ηλίας Κυριαζής προκαλεί τους χρήστες του διαδικτύου με τα αηδιαστικά σκίτσα του αποκαλώντας ταυτόχρονα «φασίστες» όσους τον κατακρίνουν!

Εκατοντάδες χρήστες έχουν εκφράσει την οργή και τον αποτροπιασμό τους, καλώντας την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία να παρέμβει και να δώσει τέλος σε αυτή την αθλιότητα.

Από τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να εργάζεται ως σκιτσογράφος σε εκδόσεις με κόμικ και οι απόψεις του να είναι κατά της θρησκείας, κατά των συνόρων και συμφωνεί με το να ντύνουν στα Pride την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού με LGBT χρώματα. Παράλληλα όπως καταγγέλουν χρήστες του διαδικτύου θα ήθελε να συνεχίζονται πορείες των μουσουλμάνων με το κοράνι στο χέρι, θέλει το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και της Ακρόπολης και διάφορες άλλες ασυναρτησίες που αναρτά στο προφίλ του…

Προφανώς και οι δικαστικές αρχές πρέπει να παρέμβουν άμεσα για να σταματήσει αυτή η αθλιότητα.