BOMBER

Ομόφυλα ζευγάρια: Τα 6 ψέματα των ΛΟΑΤΚΙ για το νομοσχέδιο

Ομόφυλα ζευγάρια: Τα 6 ψέματα των ΛΟΑΤΚΙ για το νομοσχέδιο

Η «θολή γονεϊκότητα» την οποία προωθεί σύσσωμη η γκέι κοινότητα μαζί με μια μερίδα του πολιτικού κόσμου έχει πολύ παρασκήνιο, πολλά ψεύδη και λίγες αλήθειες

Όσο περνούν οι ημέρες και όσο απλώνεται η δημόσια συζήτηση για το νομοσχέδιο των γάμων και της τεκνοθεσίας μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, τόσο περισσότερο αποκαλύπτονται οι προθέσεις όλης αυτής της «κινηματικής σεξουαλικής ελευθεριότητας» και γκρεμίζεται πλέον ο μανδύας του δήθεν ενδιαφέροντος και της δήθεν αγάπης τους για τα παιδιά και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι αλήθεια ότι εδώ και χρόνια προκαλεί αλγεινή εντύπωση η στοχοπροσήλωσή τους στα ανήλικα, αφού έφτασαν στο σημείο να διοργανώνουν ακόμα και σε σχολεία ημερίδες προκειμένου να διαβάζουν σε μαθητές του δημοτικού παραμύθια για τρανσέξουαλ.

Πάμε όμως να δούμε τα ψεύδη όλης αυτής της «βιομηχανίας» που έχει στηθεί και η οποία στηρίζεται σε ένα σύγχρονο marketing που πουλάει την πραμάτεια του με πλύση εγκεφάλου επιχειρώντας να επηρεάσει τις επόμενες γενιές.

  • Ψέμα πρώτο: Ισχυρίζονται ότι οι πιέσεις που ασκούν για το νομοσχέδιο εδράζονται στην πραγματική τους αγάπη για τα παιδιά. Να μπορούν τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον στοργής και θαλπωρής. Ποιοι το λένε αυτό; Αυτοί που ευτελίζουν κάθε έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αρχών και αξιών στα Gay Pride φωνάζοντας συνθήματα: «στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς. Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς». Δεν είχαν και δεν έχουν καμία συμπάθεια για τον θεσμό της οικογένειας. Το αντίθετο. Σε κάθε ευκαιρία εκφράζουν την απόλυτη απέχθεια προς το πιο σημαντικό κύτταρο της κοινωνίας.
  • Ψέμα δεύτερο: Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα θέλει γάμους που να είναι αντίστοιχοι και νομικά κατοχυρωμένοι με των ετερόφυλων ζευγαριών! Μέγα ψεύδος. Δεν αποδέχονται σε καμία περίπτωση τις αρχές, τα ήθη, τα ιδανικά και τις αξίες της «συντηρητικής» κοινωνίας όπως οι ίδιοι την χαρακτηρίζουν. Θεωρούν αναχρονιστικές, ξεπερασμένες και παρωχημένες τις έννοιες του πατέρα και της μητέρας, αλλά παράλληλα θέλουν να μιμηθούν «πιθηκίζοντας» αυτούς τους ρόλους. Να μπορεί ο «Βαγγέλης» δηλαδή να κάνει τη μάνα και να αντικαταστήσει το χάδι, την στοργικότητα, το θηλασμό, την τρυφερότητα της μητέρας, το μητρικό ένστικτο. Είναι ποτέ δυνατόν; Να μπορεί η «Μαρία» δηλαδή να γίνει άντρας και ξαφνικά να υποκαταστήσει τη σκιά και το δίχτυ ασφαλείας που απλώνει πάνω από τα παιδιά του ένας γνήσιος και αληθινός πατέρας.
  • Ψέμα τρίτο: Θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά με κίνητρο την αγάπη. Δεν θέλουν να υιοθετήσουν. Να τεκνοποιούν μέσω παρένθετης μητέρας επιδιώκουν. Να μετατρέψουν τις γυναίκες δηλαδή σε μηχανές αναπαραγωγής που να κυοφορούν κάποιους μήνες για να μπορούν ο «Μήτσος» και ο «Βαγγέλης» να επιδεικνύονται στον κοινωνικό τους περίγυρο ότι είναι πατέρας 1 και πατέρας 2.Τι προσπαθούν να μας επιβάλλουν; Ότι η μάνα είναι κάποιο είδος «ξενιστή» που απλά θα τίκτει τα παιδιά οποιουδήποτε θέλει να ικανοποιήσει κάποιο καπρίτσιο; Και δεν ντρέπονται να λένε τέτοια πράγματα; Και δεν εξεγείρονται όλες οι γυναίκες του κόσμου; Δεν σηκώνουν το ανάστημά τους οι Ελληνίδες μάνες σε αυτή την προσβολή;
  • Ψέμα τέταρτο: Υπερασπίζονται λένε τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα και απαιτούν μια επανάσταση σε ζητήματα κοινωνικών ελευθεριών. Ουδέν ψευδέστερον. Επιδιώκουν ένα είδος χυδαίας «ελευθεριότητας» στα όρια της πλήρους ασυδοσίας, χωρίς ηθικούς φραγμούς. Ελευθερία δεν είναι να υπάρχουν παιδιά που θα μεγαλώνουν στο ίδιο σπίτι όπου δύο άντρες ή δύο γυναίκες θα κοιμούνται ως ζευγάρι στην ίδια κλίνη. Το σπίτι δεν είναι Gay Pride, ούτε το… κλουβί με τις τρελές. Όπως λένε και οι Βρετανοί, είναι άλλο πράγμα το house κι άλλο πράγμα το home. House μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε. Το home είναι άλλο πράγμα και έχει να κάνει με την ιερή έννοια της οικογένειας που είναι αποτυπωμένη στο αρχέγονο DNA του ανθρώπινου είδους.
  • Ψέμα πέμπτο: Μας λένε ότι η οικογένεια, ο γάμος και το φύλο είναι «κατασκευάσματα» της αστικής κοινωνίας και όλοι οι υπόλοιποι που τα σεβόμαστε είμαστε μικροαστοί. Αγνοούν προφανώς ότι η «μάνα φύση» δεν κατασκευάζει, πλάθει και διέπεται από απάτητους νόμους της φυσικής, της βιολογίας, των μαθηματικών και της κοσμολογίας. Η φύση δεν μπορεί να αντικατασταθεί από χαρτιά του… ουράνιου τόξου, από φαντασιακά διαφόρων κοινοτήτων και από «θεωρητικούς της ομοφυλοφιλίας». Κατασκεύασμα είναι το τρίτο φύλο το «It» που μας πουλάνε μέσω μάρκετινγκ. Κατασκεύασμα είναι οι Κοντσίτες με τα μούσια, τα Τζέισον Αντιγόνη, τα φεστιβάλ περηφάνειας που κάνουν και στα οποία κυριαρχεί μια ατμόσφαιρα σεξουαλικής ελευθεριότητας, που βλάπτει πρώτα και κύρια τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους. Κατασκεύασμα χυδαιότητας είναι οι ημίγυμνοι άντρες που επιδεικνύουν τα κάλλη τους, οι νεαροί που αυτοξεφτιλίζονται με γυναικεία ρούχα στη μέση του δρόμου ντυμένοι σαν καρνάβαλοι, οι δήθεν ενημερωτικές ομάδες που μοιράζουν προφυλακτικά αριστερά και δεξιά και τα ξέφρενα πάρτι όπου εκατοντάδες λικνίζονται με το αλκοόλ σε αφθονία και τις αναστολές σε έλλειψη.
  • Ψέμα έκτο: Λένε ότι το Γονέας 1 και Γονέας 2 είναι απλά ένας λεκτικός περιορισμός. Εδώ ακριβώς είναι η μεγάλη παγίδα. Με αυτούς τους προσδιορισμούς εξαφανίζουν την πατρότητα και τη μητρότητα και βάζουν από την… πίσω πόρτα την διαβόητη επιλογή του κοινωνικού φύλου. Επιλογή την οποία προωθούν μετά μανίας ώστε να αποτελέσει τον βασικό κινητήρα της εξελικτικής διαδικασίας, τη στιγμή που ήδη ο κατασκευασμένος πολυπολιτισμός τους αδρανοποιεί μέρα με την ημέρα τις άλλες φόρμες της φυσικής επιλογής. Ψάχνουν δηλαδή κάποιο «υβριδικό» τύπο ανθρώπου και μια νέα «υβριδική» οικογένεια. Θέλουν να κληροδοτήσουν στις επόμενες γενιές έναν άλλο γενετικό κώδικα, να μεταβάλλουν την εξέλιξη του ανθρώπινου γένους, δημιουργώντας αλλού είδους και μορφές οικογένειας. Οι ίδιοι τις αποκαλούν εναλλακτικές μορφές οικογένειας! Μορφώματα δηλαδή, για να ακριβολογούμε. Ασχολούνται λοιπόν μόνο με ζητήματα της αναπαραγωγικής διαδικασίας τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υπηρετήσουν και να διεκπεραιώσουν βιολογικά άτομα του ιδίου φύλου. Σαν να θέλουν να μας πείσουν ότι η διαδικασία αναπαραγωγής του ανθρώπινου είδους κινείται σε λάθος κατεύθυνση εδώ και 2,5 εκατομμύρια χρόνια και πρέπει να αντικατασταθεί. Να διακοπεί δηλαδή βίαια το χρονολόγιο της ανθρώπινης εξέλιξης.

Εκτός από τα παραπάνω ψεύδη, υπάρχει και μια μεγάλη αλήθεια:

Όποιος βρεθεί στον δρόμο τους και προσπαθήσει να τους αμφισβητήσει, αυτομάτως γίνεται θύμα δολοφονίας χαρακτήρα. Βάζουν «ταμπέλες» σε οτιδήποτε στρέιτ και γιατί ο ατομικός τους αυτοπροσδιορισμός πρέπει - ντε και καλά - να αποκτήσει νομική υπόσταση πλειονότητας; Υπάρχει κάποιο ενοχικό σύνδρομο μειονότητας - κατωτερότητας που τους οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση; Η "μαγεία" της φιλελεύθερης σκέψης τους στηρίζεται δήθεν στην ελευθερία του λόγου, αλλά ταυτόχρονα ζητούν την καταδίκη και τον αποκλεισμό αντιλήψεων, επιβάλλοντας ουσιαστικά έτσι μία δική τους αόρατη μορφή ολοκληρωτισμού και μάλιστα του χειρίστου είδους. Το σύνθημα «μ@@@@, μικροαστέ, νοικοκυραίε», είναι δική τους επινόηση. Όποιος έχει διαφορετική άποψη από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι φασίστας, ρατσιστής, ακροδεξιός, περιθωριακός, ψεκασμένος. Τελικά ποιος είναι φασίστας;