FUN TIME

Απίστευτο: Γυμνές γυναίκες φυτρώνουν σε μυστηριώδες δέντρο; (video+photos)

Απίστευτο: Γυμνές γυναίκες φυτρώνουν σε μυστηριώδες δέντρο; (video+photos)

Μια από τις πιο (τουλάχιστον) περίεργες ειδήσεις που έχετε διαβάσει ποτέ, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δίνοντας αφορμή για ποικίλα σχόλια.

Γιατί ποιος μπορεί άλλωστε να πάρει στα σοβαρά και να πιστέψει ότι ένα μυστηριώδες δέντρο στην Ταϊλάνδη βγάζει καρπούς σε σχήμα καλοσμιλεμένων γυμνών γυναικών;

Όπως και να έχει ωστόσο, τα ντοκουμέντα έχουν προκαλέσει σύγχυση, καθώς δεν είναι και λίγοι αυτοί που παραπέμπουν στη βουδιστική μυθολογία, υποστηρίζοντας ότι το δέντρο υπάρχει στην πραγματικότητα. Βάσει αυτής λοιπόν ένα δέντρο γνωστό και ως Nariphon φέρει καρπούς σε σχήμα νεαρών θηλυκών πλασμάτων, ενώ φυτρώνει σε ένα μυθικό δάσος που ονομάζεται Himaphan.

dentro2

Συγκεκριμένα, ο Θεός του Βουδισμού, Indra, ζούσε σε ένα σπίτι στο δάσος μαζί με τη σύζυγό του, Vessantara, και τα δύο τους παιδιά. Όταν αυτή ωστόσο έβγαινε για να βρει φαγητό κινδύνευε από επιθέσεις τρομακτικών αρσενικών πλασμάτων, με αποτέλεσμα ο Indra να δημιουργήσει 12 δέντρα Nariphon, οι καρποί των οποίων έμοιαζαν στη Vessantara, προκειμένου να τους αποσπούν την προσοχή και αυτή να μαζεύει ανενόχλητη «λιχουδιές».

karpoi ginaikes

Τα πλάσματα έπαιρναν τους καρπούς στο σπίτι τους, ενώ όταν έκαναν σεξ μαζί τους, όχι μόνο έχαναν όλες τους τις δυνάμεις, αλλά έπεφταν σε λήθαργο για τέσσερις μήνες!

Προσοχή, δεν τα λέμε εμείς αλλά η λαογραφία της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με την οποία, ακόμα και όταν ο Indra και η σύζυγός του πέθαναν, τα δέντρα συνέχισαν να καρποφορούν!

Φημολογείται επίσης ότι ένας βουδιστικός ναός κοντά στην Μπανγκόκ φιλοξενεί δυο αυθεντικούς καρπούς Nariphon. Άγνωστο παραμένει πάντως ακόμα αν οι καρποί... τρώγονται!Ελοχεύει βέβαια και ο κίνδυνος, όποιος το δοκιμάσει να πάθει τα ίδια με τα επιθετικά πλάσματα, πα πει κάποιος ευλόγως...

Την ίδια ώρα, δώρα και αναμνηστικά εμπνευσμένα από τις «γυναίκες Nariphon» πωλούνται ευρέως σε όλη τη χώρα, προκαλώντας πολλά hoaxes.

Σχετικές ειδήσεις