FUN TIME

Σοκ: Τρίχρονο αγόρι θυμάται προηγούμενη ζωή, ξεθάβει τη σορό του και υποδεικνύει τον δολοφόνο (Vid)

Σοκ: Τρίχρονο αγόρι θυμάται προηγούμενη ζωή, ξεθάβει τη σορό του και υποδεικνύει τον δολοφόνο (Vid)

Όλοι, κάποια στιγμή της ζωής μας, βιώσαμε κάποιο ανεξήγητο συμβάν, είτε πρόκειται για«ντεζά βου»ή κάποιου τύπου ανεξήγητη αίσθηση εξωσωματικής εμπειρίας. Ωστόσο, συχνά ξεχνάμε όλα αυτά που θεωρούμε ασυνήθιστα στην πορεία προς την ενηλικίωση μας, την ίδια στιγμή που δεκάδες περιπτώσεις παιδιών με μνήμες από προηγούμενες ζωές έρχονται στη δημοσιότητα σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η ιστορία που πρόκειται να διαβάσετε είναι αληθινή, σύμφωνα με ιστοσελίδα των Anonymous. Φανταστείτε ότι είστε οι γονείς ενός μικρού παιδιού που μαθαίνει να μιλάει και ανάμεσα σε όλα όσα βλέπει και αισθάνεται, ξαφνικά αρχίζει να αναφέρεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες κι επιμονή στην προηγούμενη ζωή του. Πώς θα αντιδρούσατε;

Στην περίπτωση όμως αυτή, ο μικρός προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από μια απλή αναφορά σε λεπτομέρειες, καθώς οι περιγραφές αφορούσαν την ίδια του τη δολοφονία. Για να πείσει μάλιστα τους γονείς του, τους οδήγησε σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια τους σόκαρε λέγοντας τους ότι σε εκείνο ακριβώς το σημείο είχε πεθάνει. Ήταν τόση μάλιστα η επιμονή του, που οι γονείς αναγκάστηκαν να ενδώσουν και να αρχίσουν το σκάψιμο στο σημείο που υποδείκνυε.

Μπορείτε να μαντέψετε τι βρήκαν; Ναι, ένα πτώμα! Όμως η εκπληκτική αυτή ιστορία δεν τελειώνει εδώ, καθώς έπειτα το αγόρι οδήγησε τους γονείς του στο σημείο που βρισκόταν θαμμένο το τσεκούρι με το οποίο είχε δολοφονηθεί και σύμφωνα με εκείνους εξηγούσε το κόκκινο σημάδι με το οποίο είχε γεννηθεί στο μέτωπό του.

Όμως η απρόσμενη τροπή της ιστορίας δεν τελειώνει εδώ, καθώς τελικά το αγόρι αποκάλυψε στους έκπληκτους γονείς το όνομα του δολοφόνου και έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εντοπίστηκε και ώ του θαύματος ομολόγησε το έγκλημα.



Anonews.co

Σχετικές ειδήσεις