ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Ο φιλόδοξος Andrea Iannone

MotoGP: Ο φιλόδοξος Andrea Iannone

Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και αγωνίζεται από φέτος ως εργοστασιακός αναβάτης στην ομάδα της Ducati. Ο λόγος για τον Andrea Iannone.

Ο 25χρονος αναβάτης της Ducati τώρα κάνει ένα βήμα (ή άλμα) παραπάνω και δηλώνει: «Θα δώσω μάχη για το νούμερο ένα στο pit box της Ducati» . Ο Ιταλός (όπως τόνισε ο ίδιος) θέλει το 2015 να είναι η χρονιά που το νούμερο 1 στο γκαράζ της Scuderia θα περάσει από τα χέρια του Andrea Dovizioso, στα δικά του!

Ο Iannone, ο οποίος πήρε τη θέση του Cal Crutchlow, είχε μία πολύ καλή χρονιά (2014), μετά τη μέτρια πρώτη του σεζόν (με τους αρκετούς τραυματισμούς που είχε) στη μεγάλη κατηγορία με την Pramac Racing το 2013. Ήταν 10ος στη βαθμολογία πέρυσι, ενώ είχε καταφέρει σε 11 αγώνες να πάρει θέση μέσα στη δεκάδα κι ελπίζει φέτος να φανεί αντάξιος ή και καλύτερος από τον Dovizioso, ο οποίος ξεχώρισε για την Ducati το 2014. Ο «Dovi» τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με μόνο τους τέσσερις πρώτους να τον ξεπερνούν, ενώ ανέβηκε δυο φορές στο podium των νικητών και ξεκίνησε πέντε φορές από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

«Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά, διότι έχουμε καλή σχέση με τον Andrea. Είναι ένας πολύ δυνατός αναβάτης και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να είμαι πιο γρήγορος από αυτόν. Εγώ θέλω να τον κερδίσω κι εκείνος να είναι γρηγορότερος από εμένα», σχολίασε ο Iannone.

Σχετικές ειδήσεις