ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Honda και Termignoni συνεχίζουν ως το 2017

MotoGP: Honda και Termignoni συνεχίζουν ως το 2017

Ανανεώθηκε η συνεργασία του αγωνιστικού τμήματος της Honda για τα MotoGP με την κατασκευάστρια εξατμίσεων για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η συνεργασία ανάμεσα στο HRC και στην Termognoni (στο MotoGP) θα συνεχιστεί για τα επόμενα δυο χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας.

Μετά την κατάκτηση επτά Παγκόσμιων Τίτλων (τριών στους Αναβάτες και τεσσάρων στους Κατασκευαστές) από το 2011 μέχρι και σήμερα, η ανανέωση αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τις αρμονικές σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Termignoni για τα επόμενα δυο χρόνια», σχολίασε ο Livio Suppo του HRC. «Τα τελευταία χρόνια πανηγυρίσαμε μαζί πολλές επιτυχίες κι ελπίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια».

Ο CEO της Termignoni S.p.A. Michele Burnego, πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το HRC. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πανηγυρίσαμε αρκετές νίκες και είχαμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε και να δυναμώσουμε τη συνεργασία μας στο Rally Raid και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που δουλεύουμε τόσο κοντά με το θρυλικό Αγωνιστικό Τμήμα της Honda και αυτό διότι αυτή η συνεργασία επικυρώνει τις δυνατότητες και τη δυναμική της Termignoni».

Σχετικές ειδήσεις