ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson: Νέες Iron 883 και Forty-Eight (photos)

Harley Davidson: Νέες Iron 883 και Forty-Eight (photos)

Τα νέα Iron 883 και Forty-Eight ισχυροποιούν την κυριαρχία της Harley-Davidson στην κατηγορία Dark Custom.

Οι μοτοσικλέτες είναι εμπνευσμένες από το επαναστατικό πνεύμα του παρελθόντος, συνδυάζοντας αρμονικά τη σύγχρονη σχεδίαση και τις νέες αναρτήσεις, που προσφέρουν επιπλέον άνεση.


Το νέο Iron 883 είναι σκόπιμα τραχύ γύρω από τα τελειώματα του, με μοντέρνο σχεδιασμό που είναι εμπνευσμένος από τα garage-built bobbers του παρελθόντος και του παρόντος.

Η ολοκαίνουργια μπροστινή και η ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση, οι χαμηλού βάρους τροχοί mag και η βελτιωμένη σέλα ενισχύουν την άνεση των αναβατών και τον έλεγχο της μοτοσικλέτας. Η παρουσία του νέου Forty-Eight είναι επιβλητική, με φαρδύ μπροστινό ελαστικό, νέους τροχούς mag και ένα συμπαγές μπροστινό σύστημα με καλάμια 49 χιλιοστών. Η μοτοσικλέτα διαθέτει επίσης βελτιωμένη ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση και νέα σέλα.

Οι retro στιλιστικές γραμμές και η τέλεια αναλογία μαύρου και χρωμίου προσφέρουν επιβλητική εμφάνιση στη μοτοσικλέτα. Οι αναβάτες που κινούνται στους δύσκολους δρόμους των πόλεων, θα εκτιμήσουν την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση που απορρέει το ευέλικτο Harley-Davidson Street 750, που διαθέτει νέο σύστημα πέδησης.

Σχετικές ειδήσεις