ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda: Με ρυθμό Jazz στο νούμερο ένα της αγοράς

Honda: Με ρυθμό Jazz στο νούμερο ένα της αγοράς

Το Jazz επαναπροσδιορίζει την κατηγορία Β με πρόσθετο χώρο, ευελιξία, φινέτσα και τεχνολογία.

Η τρίτη γενιά Jazz (που αναμένεται στην Ευρώπη πριν το τέλος του 2015) υιοθετεί μία τολμηρή, προηγμένη εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, με χώρους και ευελιξία. Οι επιβάτες θα απολαμβάνουν βελτιωμένη ποιότητα σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και ενημέρωσης/ ψυχαγωγίας. Το νέο Jazz υπόσχεται μία δυναμική αλλά και άκρως αποδοτική οδηγική εμπειρία.

Το νέο μοντέλο ενσαρκώνει μία σύγχρονη εκδοχή του κλασικού σχήματος Jazz με δυναμική φυσιογνωμία και έντονες γραμμές. Βασισμένο στην ευφυή παγκόσμια πλατφόρμα κατηγορίας Β της Honda, το τελευταίο Jazz διαθέτει ακόμα μεγαλύτερο εσωτερικό. Το σύστημα Magic Seats διασφαλίζει υψηλή ευελιξία και ευρυχωρία καμπίνας, με ποικίλες διατάξεις για τη μεταφορά φορτίων και επιβατών.

Υψηλής ποιότητας υλικά και μελετημένη σχεδίαση διαμορφώνουν ένα προηγμένο εσωτερικό. Με οθόνη αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, το Honda Connect είναι ένα νέο σύστημα ενημέρωσης /ψυχαγωγίας που προσφέρει internet browsing (πλοήγηση στο Διαδίκτυο) και πρόσβαση σε δελτία ειδήσεων, κυκλοφορίας και καιρού σε πραγματικό χρόνο και ποικίλους ιντερνετικούς μουσικούς σταθμούς.

Το 2015 Jazz θα εφοδιάζεται με ένα νέο βενζινοκινητήρα 1.3 L της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Η οδηγική άνεση απορρέει από τη βελτιωμένη απόκριση, το νέο, πιο άκαμπτο και ελαφρύτερο πλαίσιο και τη νέα σχεδίαση της ανάρτησης που συμβάλλουν σε μία απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Το πακέτο Advanced Driver Assist System, βασισμένο σε κάμερα και ραντάρ μεσαίας εμβέλειας υποστηρίζει μία ολοκληρωμένη σειρά νέων προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας που παρουσιάζονται σε όλη τη σειρά των μοντέλων της Honda για το 2015.

Σχετικές ειδήσεις