ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ferrari 599: Το μέλλον είναι εδώ

Ferrari 599: Το μέλλον είναι εδώ
Αυτοκίνητο για λίγους, σίγουρα. Supercar για λάτρεις της οδήγησης...

Αυτοκίνητο για λίγους, σίγουρα. Supercar για λάτρεις της οδήγησης πέρα από τα όρια, οπωσδήποτε. Το βέβαιο είναι ότι για όλους μια Ferrari είναι η πραγματοποίηση του ονείρου. Το αν θα καταφέρεις τώρα να αποκτήσεις την καινούργια 599XX που αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο σε 29 αντίγραφα, το γνωρίζεις μόνο εσύ! Αν σου περισσεύει 1,5 εκατ. ευρώ μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια, όμως να ξέρεις ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.
Το αν αξίζει τα λεφτά της είναι σχετικό. Αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ότι μια Ferrari πάντα συγκεντρώνει όλο το μέλλον της τεχνογνωσίας στην αυτοκίνηση.Η κατακόκκινη, φυσικά, 599ΧΧ έχει κάνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων στο σύνολο του αμαξώματος. Χαρακτηριστικό είναι ότι το εσωτερικό είναι εντελώς γυμνό, θυμίζοντας αγωνιστικό WRC και όχι την κλασσική, φινετσάτη ιταλίδα καλλονή. Ο λόγος όμως είναι ότι ο στόχος εκείνου που θα την αποκτήσει είναι η ταχύτητα και μόνο η ταχύτητα και τίποτα άλλο.

Τα αεροδυναμικά μέρη της 599XX έχουν όλα περάσει το Wind Tunnel test της εταιρίας με αξιοθαύμαστη επιτυχία και συνθέτουν μαζί ένα πανέμορφο, όσο και άρτιο σχεδιαστικά, σύνολο. Η μάσκα είναι από τις πιο άγριες που έχει εμφανίσει η Ferrari, με τα εμπρός φανάρια να απειλούν ότι θα σε καταβροχθίσουν. Αν προσθέσεις το γρύλλισμα του κινητήρα, τότε έχεις ένα από τα καλύτερα supercars που έχει κάνει ο άνθρωπος.

Πηγή: menslounge