ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καρότσι SKODA για ψαγμένους μπαμπάδες

Καρότσι SKODA για ψαγμένους μπαμπάδες

Πλάι στα μοντέλα τους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν σχεδιάσει μια σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει από ρολόγια χειρός και πορτοφόλια μέχρι ποδήλατα.

 

Όμως το νέο παιδικό καρότσι της Skoda είναι κάτι το αναπάντεχα τρελό! Με μια τετράδα φαρδιά radial ελαστικά χαμηλού προφίλ που εδράζονται πάνω σε ζάντες αλουμινίου 10 ακτίνων σε μέγεθος 20 ιντσών, ένα απλό παιδικό καρότσι μπορεί να αναδειχθεί ως το απόλυτο gadgetγια ψαγμένους πατεράδες.

Πρόσφατη έρευνα που διενήργησε η Skoda σε 1.000 Βρετανούς μπαμπάδες κατέδειξε πως τρεις στους τέσσερις θα ήταν πρόθυμοι να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο για την βόλτα των παιδιών τους αν είχαν στην κατοχή τους ένα υψηλών προδιαγραφών, εφετζίδικο καρότσι. Με αυτό κατά νου, το σχεδιαστικό τμήμα της νέας Octavia VRS δημιούργησε ένα παιδικό καρότσι που ίσως κάνει αίσθηση στους πεζόδρομους της Ευρώπης. Εκτός από τους τέσσερις θηριώδεις τροχούς διαθέτει επίσης υδραυλικές αναρτήσεις, φρένα, καθρέπτες καθώς και πλήρη φωτισμό για νυχτερινές εξορμήσεις.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από την εταιρεία αν το εντυπωσιακό παιδικό καρότσι θα πωλείται στις εκθέσεις της Skoda μαζί με Fabia, Yeti και Octavia. Το σίγουρο είναι πως ενσωματώθηκε σε μια εντυπωσιακή διαφήμιση της Βρετανικής Skoda που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

Φώτης Ραΐσης

Πηγή: carzine.gr