ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

SpeedSector: Racetrack Experience Σέρρες

SpeedSector: Racetrack Experience Σέρρες

Μία λέσχη για ιδιοκτήτες ιδιαίτερων αυτοκινήτων δημιουργεί διοργανώσεις με σκοπό τη χαρά της οδήγησης.

Οι άνθρωποι του SpeedSector προσπαθούν να επαναφέρουν την χαρά της οδήγησης στους ιδιοκτήτες ξεχωριστών αυτοκινήτων. Εντυπωσιακά Sports Cars, αυτοκίνητα για πίστα (Track day cars) και Supercars συνυπάρχουν στο περιβάλλον της πίστας (αλλά και σε διαφορετικά events) με σκοπό την καλύτερη, ασφαλή απόλαυσή τους.


Τελευταία διοργάνωση του SpeedSector το event Racetrack Experience στις Σέρρες με σκοπό να «ξυπνήσουν» το αίσθημα της γρήγορης οδήγησης στα μέλη τους.

Με περισσότερα από 40 αυτοκίνητα, η ομάδα αναχώρησε από την Αθήνα σε κομβόι με προορισμό την πίστα των Σερρών. Με απόλυτη οργάνωση έφτασαν εκεί και διασκέδασαν στο ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας. Το πρόγραμμα φυσικά περιελάμβανε διαμονή και δείπνα σε πολύ καλά /εντυπωσιακά ξενοδοχεία και εστιατόρια της Βορείου Ελλάδας.

Υποστηρικτής του event ήταν η Michelin, η οποία φρόντισε να μας υποστηρίξει διοργανωτές και συμμετέχοντες με το ιδανικό ελαστικό για την περίσταση, το νέο Pilot Sport Cup 2, το οποίο απέδειξε την αντοχή και την υψηλή του απόδοση σε σκληρή χρήση, μιας και όσοι βρέθηκαν στις Σερρες κυνήγησαν τον απόλυτο χρόνο. Ως έπαθλο για αυτό η Michelin έδωσε μία τετράδα Pilot Sport Cup 2 στον οδηγό που έγραψε τους περισσότερους γύρους. Την κέρδισε ο ιδιοκτήτης μία Porsche 997 Turbo Tiptronic ο οποίος ήταν και ο ταχύτερος όλων με χρόνο 1:27.337.

Η ομάδα του SpeedSector ετοιμάζει πολλά event για το 2015 σε Ελλάδα και εξωτερικό με κεντρικό άξονα την οδήγηση και το αυτοκίνητο.

Σχετικές ειδήσεις