ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Υπ.Μεταφορών & Δικτύων: Ρυθμίσεις για τους επιβάτες του Norman Atlantic

Υπ.Μεταφορών & Δικτύων: Ρυθμίσεις για τους επιβάτες του Norman Atlantic

Ρυθμίσεις για την αντικατάσταση καρτών ψηφιακού ταχογράφου και αδειών οδήγησης των επιβατών του πλοίου Norman Atlantic, από το Υπουργείο Μεταφορών & Δικτύων.

Υπεγράφη απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, σύμφωνα με την οποία αντιμετωπίζονται και οι περιπτώσεις αντικατάστασης καρτών ψηφιακού ταχογράφου και αδειών οδήγησης των επιβατών του πλοίου «Norman Atlantic».

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, τόσο η αντικατάσταση των καρτών ψηφιακού ταχογράφου όσο και η αντικατάσταση των αδειών ικανότητας οδηγού, θα εκδοθούν χωρίς δαπάνες για το δημόσιο με μόνη την υποβολή βεβαίωσης της πλοιοκτήτριας εταιρίας ή δημόσιας αρχής, με την οποία επιβεβαιώνεται η επιβίβαση του οδηγού στο πλοίο.

«Η ρύθμιση αυτή η οποία είναι συνέχεια των ρυθμίσεων που έγιναν με προηγούμενη απόφασή μου, κρίθηκε αναγκαία αφού διαπιστώθηκε ότι στον πανικό διάσωσης της ανθρώπινης ζωής, πολλά από τα παραπάνω έγγραφα απωλέστηκαν. Σε κάθε πάντως περίπτωση, θα γίνει και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια απαιτηθεί για την διευκόλυνση αυτών των ανθρώπων που αντιμετώπισαν το τραγικό αυτό συμβάν» δήλωσε ο Υφυπουργός.

Σχετικές ειδήσεις