ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Autogas Tsopelogiannis: Πρώτη και στο φυσικό αέριο!

Autogas Tsopelogiannis: Πρώτη και στο φυσικό αέριο!

Mε την ίδια προσήλωση στην ποιότητα, στην υψηλή τεχνογνωσία και στην άρτια εξυπηρέτηση του κοινού, η Autogas Tsopelogiannis πρωτοπορεί και στο καύσιμο του μέλλοντος!

H Autogas Tsopelogiannis, επίσημος εκπαιδευτής της ΔΕΠΑ αναφορικά με την εγκατάσταση συστημάτων CNG

Χάρη στο κύρος και την αξιοπιστία της, η Autogas Tsopelogiannis αποτελεί τον επίσημο εκπαιδευτή του προγράμματος που υλοποιεί η ΔΕΠΑ με σκοπό την επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου σχετικά με τη μετατροπή οχημάτων σε CNG.

Το εν λόγω πρόγραμμα πιστοποιείται από τον ανεξάρτητο οργανισμό «TUV Austria» με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας των συνεργείων που δραστηριοποιούνται στην εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου.

H Autogas Tsopelogiannis πραγματοποίησε τη μετατροπή επαγγελματικού οχήματος σε CNG με την επιδότηση της ΔΕΠΑ και την πιστοποίηση της TUV Austria

Η ΔΕΠΑ, αναγνωρίζοντας για ακόμη μία φορά την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, των υποδομών και των προϊόντων της Autogas Tsopelogiannis, χρηματοδότησε πλήρως τη μετατροπή ενός επαγγελματικού οχήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

H εν λόγω διαδικασία μάλιστα, πιστοποιήθηκε από την TUV Αustria, με βάση τα πλέον αυστηρά κριτήρια που ο ανεξάρτητος φορέας έχει θέσει.

Η μετατροπη πραγματοποιήθηκε σε ένα όχημα Ford Transit του 2007, 2300 κυβικών, το οποίο θα κινείται από εδώ και στο εξής με το πλέον φιλικό για το περιβάλλον καύσιμο και θα εξοικονομεί καθημερινά πάνω από 60%!

Το εν λόγω όχημα φυσικά δεν είναι το μοναδικό! Καθημερινά ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες εμπιστεύονται τη μετατροπή του οχήματός τους στην Autogas Tsopelogiannis !

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της εταιρείας “Gizelis S.A.” που επέλεξε την Autogas Tsopelogiannis για την εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου σε πετρελαιοκίνητο φορτηγό VW CRAFTER 2.5l 5cyl Turbo, χρονολογίας του 2009.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, κ. Βαγγέλης Γκιζελής, είπε χαρακτηριστικά:

« Με την κίνηση με φυσικό αέριο το κόστος των καυσίμων για την εταιρεία μειώθηκε κατά 35 %. Όσο δε για την λειτουργία του κινητήρα, ο οδηγός του μας μετέφερε ότι νιώθει σαν να έχει αυξηθεί η δύναμη του κινητήρα κατά 30 ίππους! Σε κάθε περίπτωση, μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι η μετατροπή αυτή ήταν η πλέον αποδοτική για την επιχείρησή μου», ενώ συμπλήρωσε :

« O επαγγελματισμός και η προσωπική εξυπηρέτηση της Autogas Tsopelogiannis, με έκαναν να νιώσω σίγουρος για την επιλογή μου, μου έλυσαν κάθε απορία και με βοήθησαν να επιλέξω το κατάλληλο σύστημα για το συγκεκριμένο εταιρικό όχημα...σύντομα θα προχωρήσω σε μετατροπή και του υπόλοιπου στόλου.»