ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Υπάρχει τρόπος για να ζήσεις την εμπειρία μίας Pagani

Υπάρχει τρόπος για να ζήσεις την εμπειρία μίας Pagani

Έστω και εικονικά αυτός ο προσομοιωτής μπορεί να προσφέρει μία ισχυρή δόση της εμπειρίας της οδήγησης μίας Huayra R στην πίστα

Του Γιάννη Σκουφή

Πρόκειται για έναν από τους πιο προηγμένους προσομοιωτές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ και που χωρά σε ένα σαλόνι. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Pagani με την Racing Unleashed και υπόσχεται μία εμπειρία που ξεπερνά τον όρο του παιχνιδιού.

Κατασκευαστικά είναι ένα αριστούργημα μηχανικής και σχεδιασμού διαθέτοντας γνήσια εξαρτήματα από ανθρακονήματα που προέρχονται από την ίδια την Huayra R. Μάλιστα, κάθε λεπτομέρεια έχει αναπαραχθεί σχολαστικά για να αντικατοπτρίζει την εμπειρία οδήγησης της συγκεκριμένης Pagani που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση στην πίστα.

Το κόκπιτ αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του από κάρμπον, ενώ το σπορ κάθισμα, τα πεντάλ και το τιμόνι έχουν την ίδια εργονομία/ διάταξη με εκείνη του πραγματικού hypercar.

Ο προσομοιωτής χρησιμοποιεί ένα ταχύτατο λογισμικό που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Assetto Corsa Pro, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ακρίβεια στην οδήγηση και στην αεροδυναμική απόδοση.

Επαγγελματίες οδηγοί αγώνων έχουν δοκιμάσει τον προσομοιωτή, πιστοποιώντας την δυνατότητά του να αναπαράγει με ακρίβεια τις δυναμικές κινήσεις και την συμπεριφορά ενός σπορ αυτοκινήτου όπως και στον πραγματικό κόσμο.

Το όλο πακέτο συμπληρώνει ένα σύστημα ήχου 5.1 που αποτυπώνει τον απίστευτο ήχο του V12 των 850 ίππων της Huayra R, δημιουργώντας μια ακουστική εμπειρία που ανταγωνίζεται την πραγματική.

Επιπρόσθετα, οι Pagani αεραγωγοί απελευθερώνουν ζεστό αέρα, όπως όταν ζεσταίνεται ο κινητήρας και τα φρένα, για ακόμη πιο έντονη δράση πίσω από το τιμόνι. Πάντοτε, εικονικά…

Φυσικά, η τιμή πώλησης αυτού του προσομοιωτή θα είναι πέρα για πέρα αληθινή και ίσως να είναι ακόμα και εξαψήφια.