ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ken Block: Αποκαλύπτει το νέο αυτοκίνητο για το Gymkhana 7

Ken Block: Αποκαλύπτει το νέο αυτοκίνητο για το Gymkhana 7

Λίγο πριν το official release του έβδομου Gymkhana video, o οδηγός της Hoonigan Racing Division και megastar Ken Block αποκαλύπτει το Gymkhana Seven αυτοκίνητό του στην έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας.

Το αυτοκίνητο, που συμπρωταγωνιστεί με τον Ken Block στo έβδομο φιλμ Gymkhana είναι πραγματικά ένα μοναδικό Ford Mustang του 1965. Η δημιουργία του είναι μια συνεργασία ανάμεσα στον Block, την ομάδα Hoonigan και την εταιρία κατασκευών και βελτιώσεων RTR.

Το αυτοκίνητο έχει βασιστεί σε μια Ford Mustang του 1965 με πολλές μετατροπές από την RTR και την ASD Motorsports. Φοράει έναν κινητήρα Roush Yates V8 6.500 κ.εκ με 845 ίππους. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου αν και είναι στα πρώτυπα του Ford Mustang του 1965 είναι επηρεασμένο από την καινούργια γενιά των μοντέλων WRC και DTM.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχω τη δυνατότητα να αποκαλύψω αυτό το αυτοκίνητο για πρώτη φορά στην SEMA, στο booth της Ford», δήλωσε ο Block και πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα project που δουλεύω εδώ και δύο χρόνια. Ήξερα πως το να δουλέψω με τον Vaughn Gittin Jr. και την ομάδα του. Αυτή ήταν η σωστή επιλογή για αυτό το project, αφού η Mustang είναι ο κόσμος τους. Οι λεπτομέρειες του αυτοκινήτου και το πόσο πολύ το έχουν προσέξει πραγματικά με ενθουσιάζει. Αδιαμφισβήτητα αυτό είναι το καλύτερο Gymkhana αυτοκίνητο που είχα ποτέ».

Σχετικές ειδήσεις