ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW: Η δύναμη Μ στη σειρά 2

BMW: Η δύναμη Μ στη σειρά 2

Αξεσουάρ BMW M Performance για τη BMW Σειρά 2 Cabrio.

Στη BMW το γράμμα M αντιπροσωπεύει ένα ακαταμάχητο μείγμα υψηλών επιδόσεων και σπορ γοητείας. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW M Performance που προορίζονται για τη νέα BMW Σειρά 2 Cabrio, δημιουργείται ένα πάντρεμα στιλιστικών και τεχνικών στοιχείων που ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη στην απόλαυση της σπορ οδήγησης.

Το απόλυτο δυναμικό στυλ

Πλαϊνές ποδιές και διακοσμητικά ένθετα με λογότυπο M Performance αυξάνουν τη σπορ γοητεία της BMW Σειράς 2 Cabrio όπως και ο πίσω διαχύτης. Επίσης εναρμονίζονται άριστα με την αποκλειστική εμπρός μάσκα με το μαύρο διακοσμητικό πλαίσιο και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών από carbon. Διακοσμητικές λωρίδες BMW M Performance που εκτείνονται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου κάτω από την χαρακτηριστική πτυχή προσδίδουν μία νότα φρεσκάδας, ενώ ελκυστικές ζάντες αλουμινίου BMW M Performance 19-ιντσών σε στυλ «405 M» και «624 M» υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα. Οι «624 M» παραγγέλνονται είτε με διχρωμία (matt black / milled) ή σε μία γυαλιστερή εκδοχή. Σιλανσιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με χρωμιωμένα διακοσμητικά απόληξης εξαγωγής και χαραγμένο λογότυπο Μ ξεχωρίζουν το αυτοκίνητο από το πλήθος. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν διακοσμητικά απόληξης εξαγωγής από carbon.

Ανθρακόνημα υψηλής ποιότητας για πιο σπορ εσωτερικό

Η γκάμα Αξεσουάρ BMW M Performance προσφέρει μία σειρά ταιριαστών προϊόντων κατασκευασμένων από ανθρακόνημα υψηλής ποιότητας (μερικά σε συνδυασμό με Alcantara) για το εσωτερικό της BMW Σειράς 2 Cabrio. Μεταξύ αυτών είναι: διακοσμητικό επιλογέα ταχυτήτων – σε μηχανικές εκδόσεις – κάλυμμα επιλογέα από Alcantara, και λαβή χειρόφρενου ομοίως με κάλυμμα από Alcantara. Το ένθετο της κεντρικής κονσόλας, το κεντρικό υποβραχιόνιο και οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού τοποθετούνται και εκ των υστέρων σαν αξεσουάρ ανθρακονήματος. Τιμόνια από Alcantara με διακοσμητικό σε ανθρακόνημα - με ή χωρίς ενσωματωμένη οθόνη Race Display - εντυπωσιάζουν με τη λαβή τους και αποπνέουν μια σπορ αίσθηση.
Τα πρακτικά πατάκια BMW M Performance με λογότυπο M Performance, τα ελκυστικά καλύμματα πεντάλ BMW M Performance και το υποπόδιο από ανοξείδωτο ατσάλι αναδεικνύουν το σπορ ταμπεραμέντο της BMW Σειράς 2 Cabrio. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η κλειδοθήκη BMW M Performance, από προηγμένο συνδυασμό υλικών Alcantara/ανθρακόνημα και μπλε εξαγωνικής κεφαλής βίδα. Μαρσπιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με φωτιζόμενα λογότυπα M Performance (LED) χαρίζουν μία πιο σπορ αίσθηση μπαίνοντας στο αυτοκίνητο.

Απογειώστε τις επιδόσεις με το BMW M Performance Power Kit

Το BMW M Performance Power Kit της BMW 220d Cabrio (κατανάλωση μικτού κύκλου: 4,7–4,4 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 124–116 g/km) αυξάνει την ισχύ του κινητήρα κατά 14 ίππους (από 190 σε 204 ίππους) και μειώνει το χρόνο επιτάχυνσης 0 – 100 km/h κατά 0,3 δεύτερα. Για το σκοπό αυτό, η μονάδα ελέγχου κινητήρα (συμπεριλαμβανομένης της ενημέρωσης δεδομένων του κινητήρα) και τα άλλα εξαρτήματα, όπως το μεγαλύτερο intercooler, συνεργάζονται για μέγιστες επιδόσεις.

Ωστόσο, παρά την υψηλότερη ισχύ, δεν υπάρχει αντίστοιχη αύξηση της κατανάλωσης στον κύκλο δοκιμών ECE. Κάτι επίσης ενδιαφέρον για τους θιασώτες της σπορ οδήγησης είναι το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης BMW M Performance, που μειώνει την ολίσθηση στους κινητήριους τροχούς όταν ο ένας χάσει την πρόσφυσή του. Έτσι βελτιώνεται η πρόσφυση και η ακρίβεια οδικής συμπεριφοράς στο όριο. Τα ελαφρά, σπορ δισκόφρενα BMW M Performance βελτιστοποιούν την επιβράδυνση (ακόμα και στη βροχή) λόγω ειδικής σχεδίασης και μειώνουν τη μη αναρτώμενη μάζα λόγω μικρότερου βάρους. Επίσης τονίζουν το σπορ προφίλ του αυτοκινήτου, κυρίως σε συνδυασμό με ζάντες ανοιχτής σχεδίασης.

Γνήσια Αξεσουάρ BMW αυξάνουν την αξία του αυτοκινήτου

Αντίθετα με πολλά προϊόντα τρίτων προμηθευτών, τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW εναρμονίζονται άριστα με τις προδιαγραφές του κάθε μοντέλου και είναι τα πιο κατάλληλα. Επιπλέον, η εγγύηση του αυτοκινήτου παραμένει ανεπηρέαστη. Αυτό σημαίνει ότι τα Γνήσια και υψηλής ποιότητας Αξεσουάρ BMW προάγουν όχι μόνο την οδηγική απόλαυση αλλά και την αξία του οχήματος.

Σχετικές ειδήσεις