ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Formula Renault 3.5: Ο Τίο Έλληνας στην ομάδα Strakka Racing

Formula Renault 3.5: Ο Τίο Έλληνας στην ομάδα Strakka Racing

Ο Ευτύχιος Έλληνας θα αγωνίζεται με την ομάδα Strakka Racing για το 2015 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula Renault 3.5, το οποίο «ανοίγει» την αυλαία πολλών Grand Prix της Formula1.

Ο Ευτύχιος Έλληνας μετά από ένα δύσκολο 2014 (ήταν στην ομάδα της Marussia για το πρωτάθλημα GP3) συμμετέχει στο πρωτάθλημα Formula Renault 3.5 για τη σεζόν του 2015.

Ο Κύπριος οδηγός έχει αγωνιστεί και έχει νικήσει αγώνα στο GP3 αλλά έχει και συμμετοχές στο πρωτάθλημα του GP2. Η νέα του ομάδα είναι η Strakka Racing και μαζί με τον team-mate του Gustav Malja, θα προσπαθήσουν να την ανεβάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα ενιαίου τύπου με μονοθέσια της Renault των 3.500 κ.εκ. του 2015.

«Συνεργαστήκαμε πολύ καλά στο τεστ νέων οδηγών και ήταν σαφές ότι η Strakka μπορεί να κατασκευάσει ένα γρήγορο μονοθέσιο τόσο στο βρεγμένο όσο και στο στεγνό. Έχει όλο το πακέτο, την καλύτερη υποστήριξη και αξιόλογο εξοπλισμό εντός και εκτός πίστας» δήλωσε ο Ευτύχιος (Τίο) Έλληνας.


«Στον Tio είδαμε έναν οδηγό με φυσικό ταλέντο και ικανό στη σκληρή δουλειά. Δουλεύοντας μαζί θα βγάλουμε προς τα έξω τις δυνατότητες που έχει. Οι Tio και Gustav είναι το δίδυμο που θέλουμε για να πάμε καλύτερα από πέρυσι» δήλωσε ο επικεφαλής της Strakka Racing, Dan Walmsley.

Σχετικές ειδήσεις