Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μία Bentley Continental GT όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Newsbomb

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας αλλά αυτή τη φορά η Bentley με τις ερπύστριες ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Του Γιάννη Σκουφή

Κανονικά η Bentley Continental GΤ, όπως άλλωστε κάθε Bentley, είναι ένα πανάκριβο υπερπολυτελές τετράτροχο υψηλών επιδόσεων. Τώρα ξεχάστε ότι ξέρατε, ξεχάστε τους τροχούς και απολαύστε στο βίντεο αυτό το μοναδικό ερπυστριοφόρο που έχει κατασκευάσει μία ομάδα Ρώσων μηχανικών. Η τρελή αυτή παρέα ονομάζει το έργο της Ultratank και έχει να παινεύεται πως πρόκειται για το πιο άνετο τανκ στον κόσμο!

To Ultratank μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 100 χλμ./ ώρα αλλά προς το παρόν αντιμετωπίζεται κάποια μηχανικά θέματα και το όριο είναι τα 50 χλμ./ώρα. Προκειμένου να χωρέσουν οι ερπύστριες έγιναν διάφορες αλλαγές, κόβοντας και αφαιρώντας διάφορα μέρη της άμοιρης Bentley σε τέτοιο βαθμό που δεν της είχε απομείνει και πολλά.

Οι ερπύστριες φυσικά και δεν είναι μεταλλικές αλλά λαστιχένιες, ο κινητήρας δεν είναι της Bentley, ο γνήσιος θα πουλήθηκε προκειμένου να καλυφθεί μέρος του κόστους της μετατροπής, ενώ οι πόρτες απουσιάζουν επιτρέποντας στην σκόνη να περάσει στο εσωτερικό. Ακόμη και έτσι όμως οι Ρώσοι πιστεύουν, όπως προαναφέραμε πως έχουν κατασκευάσει το πιο άνετο τανκ στον κόσμο.