FUN TIME

Θα πάθετε πλάκα: Το φουλάρι που κάνει… αόρατο όποιον το φοράει! (videos+photos)

Θα πάθετε πλάκα: Το φουλάρι που κάνει… αόρατο όποιον το φοράει! (videos+photos)

Είστε από αυτούς που απαντούν ότι θα προτιμούν να είναι αόρατοι στην ερώτηση ποια υπερδύναμη να ήθελες να είχες;

Ε λοιπόν έχετε πλέον την ευκαιρία να γίνετε σούπερ ήρωες! Μπορεί να μην είστε βέβαια ακόμα σε θέση να σώζετε ζωές, ωστόσο δεν παύει να είναι μια αρχή. Και τι αρχή! Να γίνετε αόρατοι!

Πώς; Φορώντας απλά ένα φουλάρι μπορείτε να νιώσετε για λίγο πρωταγωνιστές του «The Invisible Man»!

ishu

Το περίφημο ISHU αντανακλά το φως των φακών και κάνει αδύνατη τη λήψη φωτογραφιών, βίντεο και snapchat. Σαν να μην υπάρχεις στο πλάνο δηλαδή!

Εμπνευστής και δημιουργός της ευφάνταστης ιδέας, ο 28χρονος Saif Siddiqui, ο οποίος ευελπιστεί το ξεχωριστό φουλάρι του να γίνει το απόλυτο fashion αξεσουάρ των διασήμων, αρκετοί από τους οποίους το έχουν ήδη λατρέψει!

Και πώς όχι όταν αυτό εγγυάται, όχι απλά να κρατήσει μακριά τους παπαράτσι, αλλά γιατί όχι να τους στείλει ακόμα και στο ταμείο ανεργίας!

ishu4

Το ISHU, όπως ονομάζεται (λογοπαίγνιο με τις λέξεις «issue» και «shh») δεν επιτρέπει στις κάμερες να φωτογραφίζουν όσους το φορούν, καθώς είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό ύφασμα, ενισχυμένο με χιλιάδες νανοσφαιρικούς κρυστάλλους που αντανακλούν το φως του φακού, αχρηστεύοντας έτσι το φλας.

«Ο βασικός στόχος είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το θέμα τις ιδιωτικότητας. Όλοι μας εκπροσωπούμε ένα “brand” στα social media και με το ΙSHU, οι άνθρωποι μπορούν να ανακτήσουν τον έλεγχο της προσωπικής τους ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Siddiqui στο Buzzfeed.

Το επίσης στυλάτο ISHU φορούν ήδη διάφοροι celebrities, «διαφημίζοντάς» το στα social media όπως η Paris Hilton, η Cameron Diaz, οι Nick and Joe Jonas, η Nicole Scherzinger κ.α., αποθαρρύνοντας τους αδιάκριτους paparazzi που παραμονεύουν για να απαθανατίσουν (και να πουλήσουν) μια ιδιωτική τους στιγμή.

Το ISHU, πάντως, όπως φανταστήκατε ήδη, δεν είναι για μεσαία πορτοφόλια καθώς κοστίζει 388.51 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 22 Αυγούστου. Ο Siddiqui μάλιστα λανσάρει ήδη και μία σειρά από θήκες κινητών και πορτοφόλια που κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Παρίς Χίλτον φορώντας το φουλάρι

xilton

Και η Nicole Scherzinger ποζάρει σχεδόν… αόρατη μαζί με το δημιουργό του

nicole ishu

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις