FUN TIME

«Μαθήματα τάφου» - Ποιο μακάβριο... πεθαίνεις!

«Μαθήματα τάφου» - Ποιο μακάβριο... πεθαίνεις!

Απόκοσμα και περίεργα πράγματα που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους - Γυναίκες δέχονται να ξαπλώσουν σε ρηχά σκαμμένους τάφους χωρίς να σκεπαστούν με χώμα προκειμένου να... διαλογιστούν!

Έναν απίστευτο αλλά μακάβριο τρόπο για να βοηθήσει τις γυναίκες με χαμηλή αυτοεκτίμηση βρήκε η Κινέζα Liu Taijie, όπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.

tafo 1

Αφού πρώτα πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία όταν την εγκατέλειψε ο σύζυγός της και η οικογένειά της και έπεσε θύμα απάτης αλλά τελικά ανέκαμψε, η 30χρονη Κινέζα αποφάσισε ότι έπρεπε να μοιραστεί την εμπειρία της με άλλες γυναίκες που τυχόν θα βρεθούν σε αντίστοιχη θέση.

tafo2

Έτσι δημιούργησε τα «μαθήματα τάφου» στα οποία όσες γυναίκες συμμετέχουν δέχονται να ξαπλώσουν σε ρηχά σκαμμένους τάφους χωρίς να σκεπαστούν με χώμα.

tafo 3

«Όταν ξάπλωσα στο έδαφος και σκέφτηκα πώς θα νιώθουν οι δικοί μου άνθρωποι αν εγώ αυτοκτονήσω πήρα δύναμη και είπα ότι δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια» δήλωσε μια γυναίκα που πήρε ένα τέτοιο «μάθημα».

Για όσο διάστημα οι... μαθήτριες βρίσκονται στον τάφο η Liu Taijie τους μιλάει για το πώς πρέπει να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη και την αυτοεκτίμησή τους.

Δείτε το βίντεο