Χταπόδι ξυδάτο: Η συνταγή για τον πιο εύκολο ουζομεζέ

Χταπόδι ξυδάτο: Η συνταγή για τον πιο εύκολο ουζομεζέ

Το χταπόδι είναι μία από τις κλασικές συνταγές του σαρακοστιανού τραπεζιού.

Ιδιαιτέρως γευστικό και θρεπτικό, αποτελεί τον μεζέ που βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε συγκέντρωσης και μας ανοίγει την όρεξη… Είναι μία εύκολη επιλογή, που απαιτεί ελάχιστο χρόνο και δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό Μενού. Σε κάθε περίπτωση, γίνεται εξαιρετική αφορμή για να πιούμε ένα ποτήρι ούζο Πλωμαρίου ακόμα, να έρθουμε πιο κοντά, να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα…

Διαβάστε περισσότερα στο sarakosti.gr