FUN TIME

Σοκ για οικογένεια – Δείτε τι έπεσε από το διάστημα στην αυλή του σπιτιού της (photos)

Σοκ για οικογένεια  – Δείτε τι έπεσε από το διάστημα στην αυλή του σπιτιού της (photos)

Μην σου τύχει!

Το απόλυτο σοκ έζησε μια οικογένεια στο Μίσιγκαν με αυτό που είδε να… προσγειώνεται στην αυλή του σπιτιού της.

Η Nancy Welke και ο σύζυγός της Dan, άκουσαν έναν τρομερό θόρυβο στην αυλή τους το πρωί του Σαββάτου και όταν βγήκαν να δουν περί τίνος πρόκειται, έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Ένα αντικείμενο που έμοιαζε με δορυφόρο είχε προσγειωθεί στο έδαφος και είχε πέσει με αερόστατο. Το αντικείμενο αυτό λειτουργούσε κανονικά ενώ στα καλώδια είχε μια επιγραφή που έγραφε «Samsung Space Selfie».

Πρόκειται για μια καινοτομία της Samsung, σε μία προσπάθεια που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα. Ο κορεάτικος κολοσσός έστειλε ένα Galaxy S10 5G να ταξιδέψει στην στρατόσφαιρα, για να δώσει στους καταναλωτές την ευκαιρία να στείλουν το πρόσωπό τους στο διάστημα.

Αυτό θα γινόταν με ένα αερόστατο που θα είχε μέγεθος μισού γηπέδου μπάσκετ (10,5μ.Χ18μ), που απογειώθηκε από μια ειδική πλατφόρμα στη Νότια Ντακότα των Η.Π.Α., μεταφέροντας ένα S10 5G, μέσα σε μια ειδική κατασκευή, φτάνοντας στα 64.900 πόδια.

Η Samsung ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό επιβεβαιώνοντας πως το αντικείμενο ήταν δικό της και πως η προσγείωση ήταν προγραμματισμένη αλλά σε άλλο μέρος, όμως οι ισχυροί άνεμοι την… χάλασαν.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Σπάνιο φαινόμενο! Η προειδοποίηση Αρναούτογλου για τον φετινό χειμώνα... (Photo)

ΣΟΚ σε κρουαζιερόπλοιο: Νεκρός 12χρονος - Φόβοι για θανατηφόρο ιό