GOSSIP

Είδηση βόμβα: «Πάγωσαν» το διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Είδηση βόμβα: «Πάγωσαν» το διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το χωρισμό τους, το Χόλιγουντ έχει... βουήξει ότι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έχουν «παγώσει» τη διαδικασία του διαζυγίου τους.

Αληθεύει ότι το πιο λαμπερό -πρώην- ζευγάρι της σόουμπιζ άλλαξε γνώμη;

Για την ακρίβεια -σύμφωνα με το "US Weekly"- η Αντζελίνα είναι αυτή που άλλαξε γνώμη, μετανιώνοντας την απόφασή της να χωρίσει με τον Πιτ. «Είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του», αναφέρουν πηγές του περιοδικού.

«Δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για να προχωρήσουν τη διαδικασία του διαζυγίου εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει ότι θα το κάνουν πια», συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2016, η είδηση του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού είχε πέσει σαν «βόμβα» στο Χόλιγουντ. Πολλά ειπώθηκαν από τότε μέχρι σήμερα για τα αίτια του χωρισμού αυτού.

Ότι ο Πιτ είναι αλκοολικός, ότι χτύπησε τον γιο του Μάντοξ κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης, ότι ήταν άπιστος. Ήταν τόσα πολλά αυτά που γράφτηκαν ώστε να πιστέψουν πολλοί ότι το «στρατόπεδο» της Jolie είχε ξεκινήσει εκστρατεία σπίλωσης κατά του πρώην της προκειμένου να βγει κερδισμένη από το διαζύγιο.

Το... απέναντι στρατόπεδο πάλι, άφηνε να εννοηθεί ότι η Τζολί δεν ήταν καλή μητέρα, επιτρέπει στα έξι παιδιά τους να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς όρια και χωρίς γονική επίβλεψη.

Τώρα, σχεδόν 12 μήνες μετά το χωρισμό, η 42χρονη ηθοποιός έχει αρχίσει να σκέφτεται θετικά την επανένωση με τον Πιτ, βλέποντας τις προσπάθειες που κάνει για να γίνει καλύτερος.

Ο 53χρονος ηθοποιός ομολόγησε σε συνέντευξή του σε περιοδικό ότι έπινε τόσο πολύ ώστε να «μπορεί να νικήσει κι έναν Ρώσο στην κατανάλωση βότκας». Τώρα όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, έκοψε το αλκοόλ «μαχαίρι» και το αντικατέστησε με χυμό κράνμπερι και ανθρακούχο νερό.

Έχει παραδεχθεί επίσης ότι ήταν ανεπαρκής ως πατέρας, λέγοντας ότι πρέπει να «βρίσκεται περισσότερο κοντά στα παιδιά του», τον 16χρονο Μάντοξ, τον 13 Παξ, την 12 Ζαχάρα, την 11 Σάιλο και τα 9χρονα δίδυμα, Νοξ και Βιβιέν.

Σχετικές ειδήσεις