GOSSIP

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Πάμελα Άντερσον; (pics)

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Πάμελα Άντερσον; (pics)

Ξαναφουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη σέξι ηθοποιό να διατηρεί δεσμό με τον κατά πολύ νεότερό της ποδοσφαιριστή Αντί Ραμί.

Αν και τα τελευταία χρόνια όλοι συζητούσαν για τη στενή σχέση που είχε η σεξοβόμβα της τηλεόρασης με τον ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ και τις συχνές της επισκέψεις στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο όπου έχει καταφύγει ο Ασάνζ, τώρα με δηλώσεις η πρώην ναυγοσώστρια του «Baywatch» ρίχνει νερό στον μύλο των φημών. «Είμαστε φίλοι, ναι. Η σχέση μας είναι πολύ φιλική. Αγαπώ τον Τζούλιαν. Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι πολύ γενναίος. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ζεστό από το θάρρος», δήλωσε περίπου πριν από έναν μήνα η ηθοποιός στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain».

παμελα 1

Κι όταν ξαναρωτήθηκε εάν υπάρχει κάτι ρομαντικό στη ζωή της είπε: «Έχω κάτι ρομαντικό στη ζωή μου. Μπορούν οι άντρες να προσφέρουν τα πάντα; Θα ήθελα να το ξέρω. Έχω έναν για διασκέδαση κι έναν ως εραστή. Είμαι πολύ τυχερή». Ο παρουσιαστής όμως επέμενε ρωτώντας την Άντερσον εάν ο εραστής της είναι ο Ασάντ. «Με τον Τζούλιαν αγαπιόμαστε. Τον αγαπώ. Όχι. Έχω έναν άλλο σύντροφο» δήλωσε η Πάμελα χαμογελώντας και προσθέτοντας ότι ο σύντροφός της «ζηλεύει τρομακτικά τον Τζούλιαν». Πάμελα Άντερσον στο γήπεδο; «Μόνο για ποδόσφαιρο».

παμελα 2

Έτσι οι φήμες ξαναφούντωσαν για τη σχέση που έχει που έχει η 50χρονη ηθοποιός με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γαλλίας καθώς εδώ και καιρό δεν χάνει κανέναν αγώνα του αν και η ίδια επιμένει ότι βρίσκεται στο γήπεδο «μόνο για τον αγώνα».

παμελα 3

Σχετικές ειδήσεις