GOSSIP

Βίκυ Λέανδρος: Δεν είναι όλοι απατεώνες και διεφθαρμένοι στην Ελλάδα

Βίκυ Λέανδρος: Δεν είναι όλοι απατεώνες και διεφθαρμένοι στην Ελλάδα

Μια συνέντευξη της Βίκυς Λέανδρος φιλοξενεί η γερμανική Tagesspiegel, με αφορμή ορισμένες εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει στο Βερολίνο η Ελληνογερμανίδα τραγουδίστρια που κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Αν και η συνέντευξη περιστρέφεται κυρίως γύρω από τη μουσική της καριέρα, δεν παραλείπουν να την ρωτήσουν και για την ενασχόλησή της με την πολιτική, όταν το 2006 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά αναλαμβάνοντας για δύο χρόνια τη θέση της αντιδημάρχου. «Ήμουν υπεύθυνη για δύο τομείς: τον πολιτισμό και τις διεθνείς σχέσεις. Έχω δουλέψει με περισσότερους από 100 υπαλλήλους», λέει η τραγουδίστρια.

Όπως αναφέρει το άρθρο, η Κομισιόν επεσήμανε ήδη από το 2004 ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα οικονομικά στοιχεία της Ελλάδας. Πότε υποψιάστηκε η κυρία Λέανδρος ότι έρχονται δεινά για την Ελλάδα;

«Όταν είσαι μέσα στα πράγματα και πηγαίνεις καθημερινά στο δημαρχείο, φυσικά και καταλαβαίνεις πολλά». Η οικογένεια της τραγουδίστριας, μάλιστα, της πρότεινε να παραιτηθεί για να μην μπλεχτεί το όνομά της σε κάποιο σκάνδαλο και καταστρέψει την εικόνα της.

«Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Όχι μόνο έφταναν οι υπάλληλοι στις 10 για δουλειά και έφευγαν στη 1 -έπιναν καφέ, έτρωγαν ένα σάντουιτς και «την έκαναν»- αλλά έπρεπε να τους εκπαιδεύσουμε εκ νέου στη δουλειά, γεγονός που ήταν πολύ δύσκολο», σχολιάζει πικραμένη.

Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr