GOSSIP

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Έπαιξε μπουνιές με συμπρωταγωνιστή για την Αλίκη - «Ρε τη γυναίκα μου;»

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Έπαιξε μπουνιές με συμπρωταγωνιστή για την Αλίκη - «Ρε τη γυναίκα μου;»

Μια απίστευτη ιστορία από τα «χρυσά χρόνια» του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Τάκης Γκιόκας χαρακτηρίστηκε «παιδί θαύμα» του ελληνικού κινηματογράφου. Πολλοί θα τον θυμούνται σαν ένα όμορφο, ξανθό αγοράκι δίπλα σε μεγάλους πρωταγωνιστές της λεγόμενης «χρυσής» εποχής, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Θανάσης Βέγγος, ο Νίκος Ξανθόπουλος.

Παρότι, όμως, απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα χάρη στις ταινίες που έπαιξε και θα μπορούσε να συνεχίσει να βαδίζει στο μονοπάτι της ηθοποιίας και τις επόμενες δεκαετίες, ο ίδιος αποφάσισε ως ενήλικας να ακολουθήσει επαγγελματικά έναν τελείως διαφορετικό δρόμο, αυτόν του τεχνικού υπολογιστών.

Προερχόμενος από μια οικογένεια που είχε στενή σχέση με το θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Τάκης Γκιόκας έμελλε να τραβήξει πολύ νωρίς τα φώτα της δημοσιότητας. «Στον χώρο βρέθηκα μέσω των γονιών μου, συγκεκριμένα από τη μητέρα μου, που διατηρούσε τότε ένα από τα σωματεία κομπάρσων», είπε στην Espresso.

Έχοντας ζήσει μοναδικές στιγμές δίπλα σε σπουδαίους πρωταγωνιστές, ο Τάκης Γκιόκας αποκάλυψε στην Espressο στιγμές από τα παρασκήνια της ταινίας «Μοντέρνα Σταχτοπούτα».

Θυμήθηκε, μάλιστα, την στιγμή που Δημήτρης Παπαμιχαήλ... χίμηξε σε συμπρωταγωνιστή του, ο οποίος φλέρταρε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, παίζοντας μπουνιές για τα μάτια της «εθνικής σταρ»!

Δείτε στην gallery καρέ-καρέ το απίστευτο περιστατικό:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Ημερομηνίες: 11 Μαΐου, 15 Ιουνίου και 3 Ιουλίου η επιστροφή στη «νέα κανονικότητα»

Σχετικές ειδήσεις