GOSSIP

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμά της προς τους δημοσιογράφους - «Μην με ξεχνάτε»

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμά της προς τους δημοσιογράφους - «Μην με ξεχνάτε»

Με μια συγκινητική δήλωση προς τους δημοσιογράφους η «βασίλισσα» της τηλεόρασης έβαλε τελεία (;) στην 30χρονη καριέρα της.

«Μη με ξεχνάτε» ήταν τα τελευταία ψιθυριστά λόγια της Ελένης Μενεγάκη στους δημοσιογράφους μετά το τέλος των δηλώσεων της για το φινάλε της εκπομπής της αλλά και την άνω τελεία στην 30χρονη καριέρα της.

«Στο επανιδείν. Σας ευχαριστώ. Καλά κουράγια σε όλους σας στην τηλεόραση και κάθε χρόνο να τα δίνετε όλα με τη ψυχή σας. Αν κάτι έχω να πω είναι αυτό. Να τα δίνετε όλα και με την ψυχή σας. Γεια σας παιδιά».

Με τη δήλωση αυτή η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τo studio της εκπομπής της, μπήκε στο αυτοκίνητό της, έχοντας στο διπλανό κάθισμα τον γιο της, Άγγελο, και έφυγε.

«Σάρωσε» σε τηλεθέαση η τελευταία εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη «έριξε» τίτλους τέλους στην εκπομπή της και μετά από 29 χρόνια, για πρώτη φορά, δεν θα συμπεριλαμβάνεται σε κανένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν.

Η ίδια ετοίμασε μια μοναδική εκπομπή για φινάλε, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της όποτε και αν… και αύξησε κατά πολύ την τηλεθέαση της «Ελένης».

Μάλιστα, η Ελένη κέρδισε με διαφορά όλους τους ανταγωνιστές της την ίδια ώρα, παίρνοντας μια τελευταία (;) πρωτιά πριν την αποχώρησή της, με καριέρα πάνω από 29 χρόνια στο «γυαλί».

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε τηλεθέαση 17,7% στο γενικό και 23,8% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 29%!