GOSSIP

ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο ράπερ Martell DeRouen - Ήταν ξάδερφος της Μπιγιονσέ

ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο ράπερ Martell DeRouen - Ήταν ξάδερφος της Μπιγιονσέ
AP

Ράπερ από το Τέξας που αναγνωρίστηκε ως ξάδελφος της Μπιγιονσέ βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο διαμέρισμά του.

Ο 34χρονος Martell DeRouen βρέθηκε από την Αστυνομία στο σπίτι του την Τρίτη, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου κοινωνικής πρόνοιας.

Οι φίλοι και η οικογένεια του ράπερ με έδρα το Σαν Αντόνιο, γνωστού με το όνομα Kardone, ζητούν δικαίωση καθώς η αστυνομία αναζητά την 21χρονη ύποπτη Sasha Skare.

Το 2019, η ίδια κατηγορήθηκε επίσης για επίθεση που συνδέεται με το θάνατο συντρόφου της.

Δείτε φωτογραφίες του στη Gallery:

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Skare αναγνωρίστηκε ως ύποπτη για το θάνατο του DeRouen, αφού το σώμα του δεύτερου βρέθηκε στο συγκρότημα Towers σε ένα πάρκινγκ. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όταν έλαβαν μια κλήση από μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κανένα νέο του εδώ και αρκετές μέρες.

Ο γεννημένος στη Λουιζιάνα DeRouen είχε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία The Orchard, που ανήκει στη Sony Music, και είχε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να ξεφύγει από τη «βαριά» σκιά της σούπερ σταρ ξαδέρφης του.

«Ο Kardone ήταν ευρέως γνωστός στην περιοχή ως ξάδελφος της Μπιγιονσέ, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε τις δικές του μουσικές αναζητήσεις», αναφέρει το βιογραφικό του στο Spotify.

Ο DeRouen πιστεύεται ότι είναι συγγενής με τη Μπιγιονσέ από τη γιαγιά της σταρ, που είχε καταγωγή από τη Νέα Ιμπέρια της Λουιζιάνα, όπως ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Η σοκαριστική απολογία του προπονητή - «Ήταν μια κοπελάρα...»