GOSSIP

Μέγκαν Φοξ - Machine Gun Kelly: Γιόρτασαν τον αρραβώνας τους πίνοντας ο ένας το αίμα του άλλου!

Μέγκαν Φοξ
Το ζευγάρι στα iHeartRadio Music Awards τον περασμένο Μάιο
AP

Η Μέγκαν Φοξ είπε «ναι» στην πρόταση γάμου από τον Machine Gun Kelly.

Το χάσαμε το κορμί πατριώτες. Η Μέγκαν Φοξ αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Machine Gun Kelly, και είπαν να το γιορτάσουν πίνοντας ο ένας το… αίμα του άλλου! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο τραγουδιστής, στο παρελθόν αποκάλυψε ότι φοράει ένα φιαλίδιο στο λαιμό του, με το αίμα της ηθοποιού.

Η 35χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram από την πρόταση γάμου με το εντυπωσιακό μονόπετρο που της έκανε γονατιστός ο αγαπημένος της, κάτω από ένα δέντρο. Και βέβαια δεν μιλάμε για ένα τυχαίο δέντρο, αλλά εκείνο όπου είχαν καθίσει από κάτω τον Ιούλιο του 2020 και ευχήθηκαν «για μαγεία».

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, η Φοξ μας ενημερώνει ότι του είπε το «ναι» και «μετά ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ: «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτή την ινδική συκιά. Ευχηθήκαμε για μαγεία.

Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε μαζί σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγνοούσαμε τη δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση από εμάς, αλλά ήμασταν μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα.

Με κάποιο τρόπο, ενάμιση χρόνο μετά, έχοντας περάσει από την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο μπορούσα ποτέ να φανταστώ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ.

Και όπως θα έκανα σε κάθε ζωή πριν από αυτήν και σε κάθε ζωή μετά από αυτήν, είπα ναι.

... και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου.

1.11.22».

https://www.instagram.com/p/CYpcFruB2UB

Με τη σειρά του, ο Machine Gun Kelly δημοσιεύει στο Instagram ένα βίντεο με το εντυπωσιακό μονόπετρο στο δάχτυλο της καλής του και εξηγεί στους followers ότι το σχεδίασε ο ίδιος μαζί με τον Στίβεν Γουέμπστερ. «Το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο μαγνητικές λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής, σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας», περιγράφει.

https://www.instagram.com/p/CYpdvOgJ4eP

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Midnight in the Switchgrass, ωστόσο παραδέχθηκαν τη σχέση τους το 2021, όταν η Φοξ εμφανίστηκε στο βιντεοκλίπ του «Bloody Valentine».

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την ηθοποιό. Η Φοξ ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Για τον Machine Gun Kelly ο οποίος έχει μια κόρη, θα είναι ο πρώτος του γάμος.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Θρήνος για την 21χρονη που «έσβησε» σε τροχαίο - Τα ερωτήματα και η βεντέτα (vid)

Survivor: «Στημένα παιχνίδια», «εσχάτη προδοσία» και αποχώρηση με δάκρυα

Πόσα κρούσματα θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ

Δύσκολες ώρες για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της