GOSSIP

Τρόμος στον αέρα για τη Μάιλι Σάιρους - Το αεροπλάνο της χτυπήθηκε από κεραυνό

Μάιλι Σάιρους
H Μάιλι Σάιρους θα εμφανιζόταν σε φεστιβάλ στην Παραγουάη
AP

Το αεροπλάνο που μετέφερε τη Μάιλι Σάιρους στην Παραγουάη έκανε αναγκαστική προσγείωση, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό.

Περιπέτεια στον αέρα είχε η Μάιλι Σάιρους, όταν το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε χτυπήθηκε από κεραυνό!

Η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν στην πτήση με προορισμό την Παραγουάη όπου θα εμφανιζόταν ως headliner στο φεστιβάλ Asuncionico σήμερα Τετάρτη. Ωστόσο, οι επικίνδυνες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή, είχαν ως αποτέλεσμα το αεροπλάνο της να χτυπηθεί από κεραυνό και να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση!

«Στους θαυμαστές μου και σε όσους ανησύχησαν σχετικά με την είδηση για την πτήση μου. Το αεροπλάνο μας έπεσε σε μια μεγάλη, απροσδόκητη καταιγίδα και χτυπήθηκε από κεραυνό. Το πλήρωμα, το συγκρότημα, οι φίλοι και η οικογένειά μου που ταξίδευαν μαζί μου είναι ασφαλείς μετά την αναγκαστική προσγείωση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετάξουμε στην Παραγουάη. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ», έγραψε η Σάιρους στο Instagram.

Στην ανάρτησή της δημοσίευσε επίσης ένα σύντομο βίντεο με τον κεραυνό να φωτίζει τον σκοτεινό ουρανό έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου, όπως και μια φωτογραφία της ζημιάς που υπέστη το αεροσκάφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές αναγκάστηκαν τελικά να ακυρώσουν το φεστιβάλ Asuncionico λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και έδωσαν ραντεβού με το κοινό για το 2023.

Διαβάστε επίσης:


Netflix: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του «You»

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

«And Just Like That…» η διάσημη γυναικοπαρέα επιστρέφει για τη 2η σεζόν!