ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του «You»

You Netflix
Τα νέα επεισόδια του «You» θα ακολουθήσουν τον Joe στο Παρίσι
Netflix

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, για την υπόθεση του τέταρτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Η τέταρτη σεζόν του «You» βρίσκεται στα σκαριά, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως μας ενημερώνει το Netflix μέσω ανάρτησης στα social media.

Η ανακοίνωση για την έναρξη των γυρισμάτων του νέου κύκλου έγινε με τη φωτογραφία μιας… αιματοβαμμένης κλακέτας και λεζάντα που αναφέρει ότι «η τέταρτη σεζόν του You βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής».

Τα νέα επεισόδια θα ακολουθήσουν τον Joe Goldberg (Πεν Μπάντζλι) στο Παρίσι. Η Σέρα Γκαμπλ, showrunner της σειράς, έχει δώσει στους φαν μια μικρή γεύση από όσα πρέπει να περιμένουν.

«Νιώθω ότι η τρίτη σεζόν είναι μια σεζόν τεράστιας απώλειας και τραγωδίας για εκείνον», δήλωσε στο Collider. «Τον αφήσαμε να έχει χάσει ή να νιώθει ότι έπρεπε να αφήσει ό,τι τον ενδιέφερε πραγματικά.

Έτσι, η ιστορία στο εξής, αν μπορούμε να την πούμε, είναι για το πώς παίρνει κάτι από αυτά πίσω ή πώς βρίσκει κάτι άλλο, γιατί αν ο Τζο που συναντήσατε στην πρώτη σκηνή του πιλότου, είχε μια τρύπα που ήθελε να γεμίσει στην καρδιά του, τώρα έχει περίπου 17» εξηγεί η Γκαμπλ και καταλήγει λέγοντας ότι υπάρχουν πολλά να εξερευνήσουμε στα νέα επεισόδια.

Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι ο αστέρας του «Euphoria», Λούκας Γκέιτζ, θα συμμετέχει στο καστ της τέταρτης σεζόν, παίζοντας το ρόλο του Adam, γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία στο Παρίσι.


Διαβάστε επίσης:

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

«And Just Like That…» η διάσημη γυναικοπαρέα επιστρέφει για τη 2η σεζόν!

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Το σχόλιο για το «Squid Game» που προκάλεσε την οργή του Twitter!