GOSSIP

Κιμ Καρντάσιαν: Το TikTok την τρολάρει για την ιδιαίτερη διακόσμηση του γραφείου της

Κιμ Καρντάσιαν: Το TikTok την τρολάρει για την ιδιαίτερη διακόσμηση του γραφείου της
Η δημοφιλής τηλεπερσόνα φαίνεται πως διαθέτει εξαιρετικό γούστο
AP / Jose Luis Magana

Κιμ Καρντάσιαν: Η διάσημη τηλεπερσόνα επέλεξε μία ιδιαίτερη διακόσμηση για το γραφείο της εταιρείας της και το TikTok έσπευσε να τη σχολιάσει

Το ριάλιτι «Keep up with Kardashians» φαίνεται να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά της οικογένειας Καρντάσιαν.

Οι κατοικίες των Καρντάσιαν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και φυσικά, διακοσμημένες με τα πιο πολυτελή έπιπλα. Ωστόσο, αρκετοί από το κοινό παρακολουθώντας τα τελευταία επεισόδια της σειράς, έσπευσαν να σχολιάσουν τα έπιπλα της Κιμ Καρντάσιαν στην εταιρεία της, «Skims».

Η Κιμ έχει διακοσμήσει την εταιρία με ιδιαίτερα κομμάτια. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα, του TikTok φαίνεται πως δεν εγκρίνουν κάποια από τα έπιπλα που έχει επιλέξει η Κιμ Καρντάσιαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι καρέκλες. Η τηλεπερσόνα έχει ταιριάξει την τραπεζαρία της εταιρείας με κάποιες καρέκλες σε τριγωνικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για την ξύλινη πολυθρόνα που υπάρχει στο σαλόνι της.

Από τη στιγμή, που τα έπιπλα είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετοί χρήστες άρχισαν να «τρολάρουν» τις Καρντάσιαν γράφοντας τους ότι δεν έχουν σπίτια, αλλά μουσείο.

«Νομίζω βρήκα τις πιο άβολες καρέκλες στον κόσμο»,γράφεις ένας χρήστης.

«Θα προτιμούσα να κάτσω στο έδαφος», γράφει ένας άλλος.

«Είναι για διακοσμητικούς σκοπούς, δεν κάθονται καν σε αυτές», απαντά ένας άλλος.

«Υποψιάζομαι ότι οι Καρντάσιαν έχουν αυτό το σπίτι-μουσείο», πρόσθεσε ένας χρήστης του TikTok.

Σχετικές ειδήσεις