GOSSIP

Tζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Έκαναν ίδιο τατουάζ και έβαλαν τέλος στις φήμες για κρίση στο γάμο τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερά στιγμιότυπα
Το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερά στιγμιότυπα
ΑΡ

Η Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ απέδειξαν τη «δέσμευσή» τους κάνοντας τατουάζ ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου 

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ απέδειξαν τη «δέσμευσή» τους ο ένας στον άλλον... με το μελάνι, κλείνοντας τα στόματα εκείνων που λένε οτι η σχέση τους το τελευταίο διάστημα περνάει κρίση. Οι «Μπένιφερ» που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο του 2022 γιόρτασαν την πρώτη τους Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι, κάνοντας ίδια τατουάζ.

«Δέσμευση. Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αγάπη μου», έγραψε η 53χρονη σόουγουμαν σε μια σειρά από στιγμιότυπα στο Instagram πριν αναφερθεί στο επερχόμενο άλμπουμ της με τα hashtag «#CommitmentIsSexy #ThisIsUsThen #ThisIsUsNow #ThisIsMeNow».

Στην πρώτη φωτογραφία, η J.Lo έδειξε το νέο της τατουάζ με το σημάδι του απείρου και ένα βέλος να χτυπά στη μέση. Και τα δύο τατουάζ των σταρ παρουσίαζαν βέλη. Το σύμβολο — το οποίο βρισκόταν στην αριστερά της πλευρά, έχει γραμμένο το όνομα «Jennifer» στο ένα άκρο και το «Ben» στο άλλο. Ομοίως, ο ηθοποιός του «Argo» έκανε δύο επικαλυπτόμενα βέλη ακριβώς κάτω από τη μασχάλη του με ένα "J" και ένα "B" μεταξύ των αξόνων.

Η 53χρονη Λόπεζ μοιράστηκε επίσης μια σειρά τρυφερών φωτογραφιών, με τον σύζυγό της όπου κοιτάζουν ο ένας τον άλλο με αγάπη. Σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, οι δυο τους φαινομενικά αναπαριστούν μία σκηνή από το διάσημο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας «Jenny from the Block», το οποίο έδειχνε το ζευγάρι να χαλαρώνει σε ένα γιοτ ενώ ο ηθοποιός άγγιζε την πλάτη της.

Δημοσίευσε επίσης δύο αναδρομικές φωτογραφίες από το ρομαντικό ειδύλλιο του ζευγαριού στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το κορίτσι από το Μπρονξ γνώρισε τον «καρδιοκατακτητή» της Βοστώνης το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας τους «Gigli» και ο Άφλεκ της έκανε πρόταση γάμου την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, το ζευγάρι κατέληξε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους πριν από τη μεγάλη μέρα, αλλά επανενώθηκε το 2021.

Η νέα έκφραση δημόσιας αγάπης ήρθε μόλις λίγες μέρες αφότου η Λόπεζ αποκάλυψε πώς σκοπεύει να γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων με τον σύζυγό της, μιλώντας για μικρά, σέξι εσώρουχα. Η Λόπεζ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε μια καμπάνια εσωρούχων Intimissimi την περασμένη εβδομάδα, επιδεικνύοντας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της με ένα δαντελωτό μπλε σετ και λευκή ρόμπα.