ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους στην Καλιφόρνια - Το αστρονομικό ποσό

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ

Μετά από μήνες αναζήτησης, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ επέλεξαν ένα νέο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους

Το πολυσυζητημένο ζεύγος «Μπένιφερ» φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο για να αγοράσει μια έπαυλη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε μια γωνιά του Λος Άντζελες όπου κατοικούν πολλές διασημότητες. Πρόκειται για ένα ακίνητο του Pacific Palisades που είχε καταχωρηθεί για τελευταία φορά για 34,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το TMZ.

Η 53χρονη τραγουδίστρια και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο να τσεκάρουν το συγκρότημα των 15.100 τετραγωνικών ποδιών με τα παιδιά τους, την κόρη του Άφλεκ Σεραφίνα και τα δίδυμα της Λόπεζ, Έμ και Μαξιμίλιαν, 14 ετών.

To σπίτι που ετοιμάζονται να αγοράσουνGary Glass Estates

Το ακίνητο, το οποίο κατείχε η Compass και είναι τώρα καταχωριμένο ως υπό σύμβαση βρίσκεται σε μια μεγάλη έκταση γης που περιβάλλεται από πλατάνια. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, γκαράζ για έξι αυτοκίνητα και έναν ανεξάρτητο ξενώνα. Επιπλέον έχει πισίνα, τζακούζι, μια εξωτερική κουζίνα και ένα home theater. Η κατοικία, που περιγράφεται ως σχεδιασμού τύπου «Hamptons», διαθέτει επίσης ένα μοτέλ, μια τοξωτή πύλη από τούβλα, έξι τζάκια, έναν «χώρο για το βοηθητικό προσωπικό», ένα κελάρι κρασιών και ένα γυμναστήριο.

Οι νεόνυμφοι έχουν περάσει μήνες αναζητώντας ένα νέο σπίτι. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον Ιούλιο του 2022 εξέτασε μια σειρά από άλλα ακίνητα της περιοχής, πολλά με σημαντικά υψηλότερες τιμές, ανάμεσά τους το πρώην αρχοντικό του αείμνηστου μεγιστάνα της τηλεόρασης Aaron Spelling, το οποίο πουλιόταν για 165 εκατομμύρια δολάρια.

Καθώς το διάσημο ζεύγος ετοιμάζεται να «κλείσει» τη νέα τος κατοικία, η Λατίνα σούπερ σταρ, έμπειρη στις αγοραπωλησίες ακινήτων έβγαλε στο σφυρί την έπαυλη των εννέα υπνοδωματίων στο Bel-Air για 42,5 εκατομμύρια δολάρια. Είχε αγοράσει το ακίνητο το 2016, έναντι 28 εκατομμυρίων δολαρίων,που σημαίνει ότι πρόκειται να βγάλει αρκετά χρήματα από αυτό εάν καταφέρει τελικά να πάρει την απαιτούμενη τιμή.